(VIDEO) LOVREN NASMIJAO CIJELU ENGLESKU: Pogledajte zašto svi pričaju o njegovu intervjuu nakon utakmice s Unitedom

Nakon derbija, Lovren je stao pred kamere Sky Spotsa kako bi dao intervju, a simpatični Dejan bio je valjda toliko uzbuđen da je uspio nasmijati cijeli Otok.

Hrvatski nogometaš, Dejan Lovren, bio je igrač utakmice u velikom derbiju 21. kola između Liverpoola i Manchester Uniteda. Završilo je 1:1, a Lovren je odigrao fantastičnu partiju u obrani i zaista je zaslužio biti igračem utakmice.

Nakon derbija, Lovren je stao pred kamere Sky Spotsa kako bi dao intervju, a simpatični Dejan bio je valjda toliko uzbuđen da je uspio nasmijati cijeli Otok. Lovren se usred intervjua zbunio jer se nije mogao sjetiti imena jednog od nogometaša Manchester Uniteda.

“Bilo je teško, a posebno u drugom dijeli, bilo je puno prilika i kod nas i kod njih. Razočarani smo jer znamo da smo mogli više, ali idemo dalje i koncentriramo se na sljedeću utakmicu”, kazao je Lovren na početku.

Novinar ga je pitao može li mu komentirati igru Uniteda u drugom dijelu, a Lovren se upustio u analizu koja je nasmijala sve. “Bilo je teško da. Manchester United je igrao s dvojicom visokih igrača, Ibrahimovićem i…”, zastaoje Lovren na trenutak kako bi razmislio o kojem je nogometašu riječ, ali ‘spasio’ ga je novinar i otkrio mu kako je riječ o Fellainiju.


Man Of The Match Dejan Lovren Speaking After… by paulbrooks_is



Facebook Comments

Loading...
DIJELI