(VIDEO) LUDA VEČER U LIGI PRVAKA! ‘Skupina smrti’ postala još kompliciranija, Inter izvukao remi s Barcom!

screenshot

U derbiju večeri 4. kola nogometne Lige prvaka Inter je na San Siru protiv Barcelone odigrao 1-1. Barca je povela golom Brazilca Malcoma, koji je zabio u 83., samo minutu nakon ulaska u igru. Izjednačio je Mauro Icardi u 87. minuti.

Bila je to utakmica u kojoj su nastupila četiri hrvatska nogometaša. Ivan Rakitić je odigrao svih 90 minuta za Barcu, baš kao i Ivan Perišić te Šime Vrsaljko za Inter, dok je Marcelo Brozović igrao do 85. minute. U 60. minuti Rakitić se je mogao upisati u strijelce, ali Handanović je odlično obranio njegov udarac.

Tottenham je od 2. minute, nakon pogotka Luuka de Jonga, bio u zaostatku protiv PSV Eindhovena, ali je na kraju uspio napraviti preokret i pobijediti 2-1 zahvaljujući golovima Harryja Kanea u 78. i 89. minuti.
U skupini B vodi Barca sa 10 bodova, Inter ima 7, Tottenham 4, a PSV 1 bod.

U skupini D Porto je svom terenu dobio Lokomotiv iz Moskve sa 4-1, a Vedran Ćorluka je za Lokomotiv odigrao cijeli susret. Pobjedu je upisao i Schalke, koji je svladao Galatasaray sa 2-0.
Na ljestvici vodi Porto sa 10 bodova, Schalke ima 8, Galatasaray 4, a Lokomotiv je bez bodova.

U 4. kolu skupine C Lige prvaka Crvena zvezda je u Beogradu protiv viceprvaka Europe priredila veliko iznenađenje. Prije dva tjedna Liverpool je na Anfieldu rutinski pobijedio Crvenu zvezdu sa 4-0, a večeras je Zvezda neočekivano slavila sa 2-0.



Zvezda je povela u 22. minuti. Nakon kornera najviši je bio Milan Pavkov, koji trese mrežu. Novi šok gostima ponovno je priredio Zvezdin centarfor Milan Pavkov, koji je u 29. minuti odličnim udarcem sa 23 metra pogodio za 2-0. U drugom poluvremenu Liverpool je opsjedao gol Zvezde, ali domaćini su se znalački branili i uspjeli doći do velike pobjede. Dejan Lovren zbog ozljede nije bio u sastavu Liverpoola.

U drugom susretu ove skupine Napoli je na svom San Paolu protiv Paris Saint Germaina odigrao 1-1. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) PSG poveo golom braniča Juana Bernata, a izjednačio je Lorenzo Insigne u 62. minuti iz penala. I prije dva tjedna na Parku prinčeva bio je neodlučeno (2-2).

Veznjak Napolija Marko Rog nije bio na popisu igrača za ovu utakmicu.

Na ljestvici vode Liverpool i Napoli sa po šest bodova, PSG ima pet, a Crvena zvezda četiri boda.

Katastrofalna sezona Monaca, koji je predzadnji u francuskom u prvenstvu, nastavljena je i u Ligi prvaka porazom od Club Brugge sa 0-4 u skupini A.

Prije dva tjedna Club Brugge, kojeg vodi Ivan Leko, kod kuće je protiv Monaca odigrao 1-1, ali u Kneževini gosti iz Belgije su krenuli silovito i nakon 24. minute već su vodili 3-0 pogocima Hansa Vanakena (12, 17-pen) i Wesleyja (24). Konačnih 4-0 postavio je Ruud Vormer u 85. minuti.

Vratar Danijel Subašić zbog ozljede nije bio u sastavu Monaca, a stoper Matej Mitrović i vratar Karlo Letica ostali su na klupi za pričuve Bruggea.

Borussia Dortmund je doživjela prvi poraz, izgubivši u gostima kod Atletico Madrida sa 0-2, a strijelci su bili Saúl (33) i Antoine Griezmann (80). Nikola Kalinić je za Atletico igrao do 62. minute.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI