(VIDEO) LUKA JE SPREMAN: Odradio je čitav trening s Realom!

FACEBOOK: LUKA MODRIĆ (OFFICIAL)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, oporavio se od ozljede. Luka je zajedno s Iscom odradio u četvrtak cijeli trening s momčadi Reala.

Real Madrid nije sretan što njihov igrač mora igrati za reprezentaciju i klub, pa su željeli da Luka preskoči ovo okupljanje, potpuno se oporavi od ozljede i pripremi za nastavak sezone.

Sjajne su vijesti za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalić da se Luka oporavio od ozljede i da djeluje spremno. Naime, do utakmice s Mađarskom u Splitu, na Poljudu, ostala su dva tjedna, sasvim dovoljno da kapetan Vatrenih uđe u pravi ritam za predstojeće ključne utakmice Vatrenih koje će odlučiti putnike na Europsko prvenstvo.

Prije priključenja Vatrenima Modrić će kod Zidanea sasvim sigurno dobiti priliku zaigrati, što će mu dobro doći kako bi protiv Mađara bio pravi Luka, kakvog smo vidjeli u prvom poluvremenu u Bakuu protiv Azerbajdžana ili nekoliko dana ranije u Trnavi, kad je Hrvatska odigrala maestralnu utakmicu protiv Slovačke, a Modrić briljirao svih devedeset minuta, prenosi Narod.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI