(VIDEO) ‘MAGISTAR I VOĐA’: Evo zašto su Španjolci toliko oduševljeni Modrićevom partijom u paklu Calderona

Instagram: Luka Modrić (Official)

Isco je odigrao izvanrednu utakmicu i rasteretio Real u drugom poluvremenu, a španjolski mediji označili su njega, Benzemu i Luku Modrića kao nogometaše koji su spasili Real Madrid.

Real se uspio plasirati u finale Lige prvaka, premda je poražen s 2:1 na Vincente Calderonu od Atletica, prošli su zahvaljujući ukupnom rezultatu 4:2, odnosno, zato što su u prvoj utakmici na Bernabeuu slavili s 3:0.

Atletico je odigrao sjajnu utakmicu i Real je opasno visio jer su domaćini već nakon 16 minuta imali vodstvo od 2:0, a atmosfera na Calderonu bila je paklena. Ipak do iznenađenja nije došlo, Zidane i njegova momčad znala je dobro da jedan gol u gostima rješava pitanje finalista. Isco je bio taj koji je donio Atleticu loše vijesti kada je pred kraj prvog dijela postigao pogodak.

Isco je odigrao izvanrednu utakmicu i rasteretio Real u drugom poluvremenu, a španjolski mediji označili su njega, Benzemu i Luku Modrića kao nogometaše koji su spasili Real Madrid. Marca, najugledniji i najčitaniji sportski dnevnik u Španjolskoj, imala je zaista lijepe riječi za Modrića.

U komentaru pod naslovom “Benzemina čarolija zasjenila sjajnog Isca i Modrića”, navode kako su Realovi veznjaci bili “neprocjenjivi u najboljim i najgorim trenucima njihove momčadi”, odnosno kako su “tražili loptu i čuvali je te da su svojoj genijalnošću umirivali paklenu atmosferu na Calderonu”. Za Modrića su istaknuli kako je odigrao “magistarski”, a za Isca da je demonstrirao dribling i zabio gol.

Zanimljivo je istaknuti kako je Marca epitetima nagradila Modrića i prilikom ocjenjivanja, napisali su kako je vođa svoje momčadi te kako Realu donosi “kreativnost, hladnokrvnost” i kako “pokriva cijeli teren i savršen je u posjedu lopte, a uspjevalo mu je kontrolitati i razbijati igru Atletica”.



U nastavku pogledajte presjek igre Luke Modrića, odnosno, što je toliko oduševilo Španjolce…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI