(VIDEO) Manchester United i Schalke bez problema do osmine finala, Fenerbahče ispao od Krasnodara

Facebook>: Henrikh Mkhitaryan (Official)

United je na gostovanju kod St. Etienna potvrdio svoju 3:o pobjedu iz prve utakmice novom pobjedom od 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Armenac, Henrikh Mhkitaryan u 17. minuti.

U šesnaestini finala Europske lige, nogometaši Manchester Uniteda i Schalkea svladali su svoje protivnike u uzvratu, dok je Fenerbahče završio svoj europski put.

United je na gostovanju kod St. Etienna potvrdio svoju 3:o pobjedu iz prve utakmice novom pobjedom od 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Armenac, Henrikh Mhkitaryan u 17. minuti. Spomenimo kako je United od 63. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Eric Bailly, ali Francuzi nisu uspjeli iskoristiti igrača više ni za počasni gol, vjerojatno zato što su Englezi igrali u najjačem sastavu.

Schalke se nije previše mučio s PAOK-om, Nijemci su slavili s 3:o u Solunu, a na svom terenu remizirali su s 1:1. Domaćin je poveo preko Schopha u 23. minuti, a PAOK je poravnao dvije minute kasnije autogolom Matije Nastasića. Marin Leovac nije igrao u sastavu grčke momčadi.

U najneizvjesnijoj utakmici dana, Fenerbahče i Krasnodar odigrali su 1:1, a to znači kako Rusi idu dalje jer su u prvom ogledu slavili s 1:0. Gosti su poveli preko Fedora Smolova u sedmoj minuti, a isti je igrač zapucao jedan na jedan šansu u 19. minuti. U 41. minuti Turci smanjuju preko Souze, ali do kraja ne uspijevaju preokrenuti.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI