(VIDEO) MANDŽUKIĆ U KONKURENCIJI ZA GOL GODINE U LIGI PRVAKA! Dajte svoj glas Mariju, trenutno je drugi!

Mnogi su još tijekom meča proglasili njegov gol najljepšim u Ligi prvaka ove sezone i jednim od najljepših uopće ove sezone. Prepoznala je to i UEFA koja je njegov gol Realu uvrstila anketu najljepših golova ove sezone u Ligi prvaka.

Hrvatski napadač, Mario Mandžukić odigrao je izvanrednu polusezonu za Juventus. U prvom dijelu sezone nije ga baš išlo, trener Allegri tražio je gdje ga ugurati pored Dybale i Higuaina i nikako mu nije mogao naći mjesto u momčadi. U jednom trenutku došlo je do toga da su i navijači i mediji zazivali njegov odlazak na polusezoni, ali onda se sve promijenilo. Allegri je promijenio sustav u kojem je Mandžukić dospio na lijevo krilo i nastala je ‘ekplozija’.

U zaista kratkom vremenu Mandžukićeve kvalitete isplivale su na površinu. Svojom agresivnošću, neumoljivošću i trkačkim mogućnostima osvojio je srca navijača i dodatno je oplemenio Allegrijevu taktiku. Mario je igrao u obrani, u napadu, pomagao veznjacima, beku Alexu Sandru, a tu i tamo je iz drugog plana i zabijao. Ubrzo je njegova agresivna igra rasteretila kreativce u momčadi, odnosno veznjake jer je obavljao dobar dio njihovih obrambenih zadaća, a opet je radio sjajna preklapanja s bekom i odlično reagirao u napadu iz drugog plana. Dakle, preporođen igrač!

U završnici sezone njegova je igra sve više dolazila do izražaja, kako u Ligi prvaka tako i u prvenstvu, a na koncu je sve okrnuio fenomenalnim pogotkom u finalu Lige prvaka. Juve je poražen s 4:1 i tu Mario zaista nije mogao previše jer je cijeli kolektiv zakazao, ali zato je ostavio trag i to kakav.


Mnogi su još tijekom meča proglasili njegov gol najljepšim u Ligi prvaka ove sezone i jednim od najljepših uopće ove sezone. Prepoznala je to i UEFA koja je njegov gol Realu uvrstila anketu najljepših golova ove sezone u Ligi prvaka. Glasati mogu i navijači, a Mario je trenutno drugi i ima 21 posto glasova iza Cenka Tosuna koji je prvi s 49 posto glasova. Njih su dvojica praktički jedini u utrci jer treći po redu, Cristiano Ronaldo ima tek devet posto glasova.



Svoj glas možete dati i vi, a glasati možete OVDJE.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI