(VIDEO) MATEO KOVAČIĆ IMPRESIONIRAO SUIGRAČE: Pogledajte fantastičnu rabonu hrvatskog reprezentativca

Zidaneu bi dobro došlo malo osvježenja u veznom redu nakon gorkog poraza od Valencije od prije tri dana, a Kovačić se čini dosta raspoloženim.

Hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, impresionirao je svoje suigrače iz Real Madrida prekrasnim pogotkom na treningu. Kova je postigao gol velemajstorijom zvanom “rabona”, a može se reći kako su svi ostali izenađeni ovim potezom pa su mi zbog toga morali i čestitati.

Kovačić ne izvodi ovakve majstorije često, ali nadaleko je poznato kako ima sjajnu tehniku i širok dijapazon nogometnih vještina.

Dobro je vidjeti raspoloženog Matea, ipak je u formi i ove sezone igrao je ključnu ulogu u sredini terena u trenucima kada su momčad pokosile ozljede. Mateo je vratio Zidaneu ukazano povjerenje i jamačno će imati svijetlu budućnost u Realu, pogotovo ako će oduševljavati ovakvim majstorijama i prije svega ako će biti opušten i uživati u nogometu.

Svoju novu priliku mogao bi dobiti već u sljedećoj utakmici protiv Villarreala u gostima. Zidaneu bi dobro došlo malo osvježenja u veznom redu nakon gorkog poraza od Valencije od prije tri dana, a Kovačić se čini dosta raspoloženim.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI