(VIDEO) MEDIJI IZ SRBIJE PODIVLJALI I VRIŠTE ZBOG DERBIJA! ‘Skandal u Splitu, palili su naše zastave’. Žestoke reakcije na društvenim mrežama

Foto: Jakov Prkic / Cropix

Osim što je trajala borba na terenu u potrazi za pobjedom, na kraju s po bodom za svaku momčad, derbi Hajduka i Dinama na Poljudu u 14. kolu SuperSport HNL-a bio je napet i zbog zbivanja oko utakmice.

Brojili su se privedeni, gorjelo je i na tribinama na dijelu stadiona s navijačima Dinama, o čemu smo pisali, a bila je tu i jedna situacija u kojoj se u prvom planu našao potez Torcide.

Torcida je igrače dočekala sjajnom koreografijom, na kojoj je dominirao upravo natpis White Boys i godina osnutka Torcide, 1950. na kojoj je dominirao upravo natpis White Boys i godina osnutka Torcide, 1950. Simbolički je tako obilježen i rođendan Torcide koji slave 28.10.

Hajdukovi navijači su sa sobom također imali zastave nekoliko drugih navijačkih skupina, a ‘ulov’ do kojeg su došli i koji su pokazali na tribinama nestajao je u plamenu, tu su se uz poruku “nepoznate mračne sjene” palile zastave iz Srbije, Engleske…

Nakon toga, stigle su reakcije  iz susjedne Srbije  zbog dijela zastava koje su bile zapaljene.Kurir tako pod naslovom “Skandal u Splitu” navodi da su zapaljene zastave na kojima je ćirilicom bilo ispisano “Omarska”, a na drugoj latinicom “Dublin”. Vidljiva je bila i jedna zastava navijača Partizana, na kojoj piše “Grobari Prnjavor”.

‘Navijači Hajduka su, tijekom utakmice koja je završena rezultatom 1:1 palili zaplijenjene zastave, među njima i nekoliko srpskih zastava’, dodaje Kurir.

Traju i reakcije na ono što je srpski portal istaknuo kao skandal u Splitu. Ispod objava na Twitteru na profilu Hooligans.cz Official, ima i žestokih riječi koje su napisali navijači.

‘G*vna ustaška’ i ‘p*čke ustaške’, može se vidjeti u komentarima koji su popratili snimke navijača u Splitu s drugim navijačkim zastavama.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI