(VIDEO) ‘Mister No Good’ Mandžukić ponovo udara: ‘Mario vani je snijeg – no good’

Instagram: Mario Mandžukuć (Juventus.com)

Mandžukićev 'no good' ubrzo je postao hit i među ostalim nogometašima Juventusa pa su Marija počeli zadirkivati Marko Pjaca i Paulo Dybala.

Nedavno je, zahvaljujući Patriceu Evri, Mandžukićeva poštapalica postala hit na društvenim mrežama. Mario je zaradio nadimak ‘no good’ jer, kako tvrde njegovi suigrači, Mariju ništa ‘nije dobro’. Otkrio je to njegov suigrač Evra kada je dobio zadatak imitirati ga u jednom TV intervjuu, a kasnije je na objavio video u kojem provocira Mandžukića da izgovori taj famozni ‘no good’.

“Idemo u Dohu na utakmicu Superkupa, a sa mnom su Big Sam i Mister No Good. Evo vidite, svaki put je no good, ali Mario ja znam da ti voliš ovu igru. Hajde, reci svojim obožavateljima da voliš ovu igru. Reci im da voliš ovu igru, oni te vole”, forsirao je Evra Mandžukića, a onda mu je ovaj uzvratio, “Naravno da volim ovu igru, ali no good”, kazao je Mandžukić mrkog pogleda.

Mandžukićev ‘no good’ ubrzo je postao hit i među ostalim nogometašima Juventusa pa su Marija počeli zadirkivati Marko Pjaca i Paulo Dybala. “Mario vani je puno snijega”, poručio mu je Dybala, a ovaj mu je samo kratko odgovorio s, pogađate, “No good”.

Ma nije Mario vječno namrgođen, pa dokazao je to baš nedavno kada je inicirao zimske radosti na treningu, a još je poslije objavio na Instagramu sliku grudanja i poruku, “Grudanje je zabavno. Mislim, nije dobro”, našalio se Mario.

  Snowball fight is always fun… I mean, NO GOOD! #PatriceEvraFunnyGuy #TeamMates #WinterGames #ForzaJuve   Fotografiju objavljuje Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI