(VIDEO) MODRIĆEVA REAKCIJA JE NEPROCJENJIVA: Pogledajte izraz lica kada su mu rekli da ne smije podići pehar prvaka!

Kada je Modrić konačno dočekao taj vrijedan naslov i odlučio ga proslaviti sa suigračem Garethom Baleom, koji također nije osvojio Primeru u svojoj 'španjolskoj' karijeri, dočekala ga je neočekivana situacija.

Kapetan hrvatske nogometne vrste, Luka Modrić, prošle nedjelje osvojio je svoj prvi naslov prvaka s Real Madridom, premda je već pet godina član madridske momčadi. Samo taj trofej je nedostajao Modriću kao članu ‘los blancosa’, do sada je osvojio Ligu prvaka, Kup Kralja, europski i španjolski Superkup i klupsko Svjetsko prvesntvo. iako je na Bernabeu stigao prije pet godina.

Kada je Modrić konačno dočekao taj vrijedan naslov i odlučio ga proslaviti sa suigračem Garethom Baleom, koji također nije osvojio Primeru u svojoj ‘španjolskoj’ karijeri, dočekala ga je neočekivana situacija. Naime, slavlje Velšanina i Hrvata prekinuo je jedan od službenika koji je našem reprezentativcu objasnio kako ovoga puta ipak neće podići pehar prvaka jer se čitava ceremonija proglašenja odgađa za početak sljedeće sezone.

Modrić je odmah promijenio izraz lica i razočarao počeo ispitivati službenika zašto nema pehara, a onda se zatrčao prema Ronaldu i njega pitao je li istina da neće moći podići trofej. Ronaldo se na koncu ipak sažalio nad Baleom i Modrćam i priznao kako je sve to bila samo šala.


Genial las caras de Modric y Bale cuando se… by videosansebastian

Facebook Comments



Loading...
DIJELI