(VIDEO) MODRIĆEVIH PRVIH STO: Donosimo 27 čarobnih poteza kojima je ponizio velikane

screenshot

Za Modrića su mnogi pisali da je najbolji playmaker u Europi

Hrvatska reprezentacija u petak će zaigrati jednu od dvije odlučujuće kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Luki Modriću, to će biti jubilarni 100 put da istrčava na travnjak u kockastom dresu.

Modrić trenutno igra u Real Madridu i mnogo puta mediji su ga proglasili jednim od najboljih playmakera Europe, a često su pisali i da je najbolji. Lukin talent je neosporan, ali u posljednje vrijeme ga je zasjenilo suđenje Mamiću, na kojem su mu mnogi zamjerili kada je kazao da se ne sjeća kada je točno debitirao za reprezentaciju.

Inače, to se dogodilo 1. ožujka 2006. godine na prijateljskoj utakmici u Baselu, u kojoj su Vatreni slavili s 3:2.

Ipak, ove negativne stvari u ovom ćemo tekstu ostaviti iza sebe, bio bi red da Modrićeva nogometna karijera bude u prvom planu, pogotovo zbog jubileja koji je pred njim. Hrvatski čarobnjak, kako ga od milja zovu, “predriblao” je mnoge zvijezde, među kojima je i veliki Messi.

Luka Modrić na travnjaku je ponizio i Buquetsa, Danija Alvesa, Nanija, Fabregasa, Xavija, Ramosa, Piquea i Ria Ferdinanda. Donosimo video s njegovih 27 čarobnih poteza kojima je posramio i one koji u svijetu slove za puno veće nogometne zvijezde od njega.



https://www.youtube.com/watch?v=komVnkzKXdQ

Facebook Comments

Loading...
DIJELI