(VIDEO) NAJLUĐA RAZMJENA IKADA! “Sergio, ako mi daš svoj dres, ja ću tebi dati paket svinjetine” – “Dobro, može”!

Ramos je baš to i napravio, otrčao je to tribine, dao im dres i tražio od navijača da ispune dogovor koji su ispisali na transparentu.

Na nogometnim terenima može se zaista svašta vidjeti, ali ovako ludu zamjenu za dres još nismo vidjeli i to u Primeri, najjačoj ligi svijeta. Nakon nedjeljne utakmice između Real Madrida i Real Sociedada u kojoj je madridska momčad slavila s 3:0, dvojica navijača odlučila su tražiti kapetana Sergija Ramosa dres.

Znaju tu i tamo nogometaši udijeliti dres navijačima, ali rijetko kada se dogodi da navijači daju nogometašima nešto za uzvrat. No, španjolski navijač napravio je zaista ludu stvar. Ramos mu je prišao i dao dres, a ovaj mu je uvalio paket od pola kile svinjetine.

“Sergio, ako mi daš svoj dres, ja ću tebi dati paket svinjetine”, pisalo je na transparentu koji su navijači držali u nadi da će im Ramos dati dres.

 

Ramos je baš to i napravio, otrčao je to tribine, dao im dres i tražio od navijača da ispune dogovor koji su ispisali na transparentu. Navijači su mu tada dali svinjetinu, a on je otrčao u svlačionicu bez dresa, ali zato bogatiji za pola kile mesa.

https://www.youtube.com/watch?v=MCAeoxkYAjM

Facebook Comments

Loading...
DIJELI