(VIDEO) NAJLUĐA UTAKMICA LIGE PRVAKA IKADA! Barcelona kreirala povijesni preokret pogotkom u posljednjoj sekundi!

Facebook: Barcelona (Official)

Bila je to neopisivo luda utakmica, Barca je prvi klub u povijesti koji je uspio nadoknaditi tako velik zaostatak (4:0 iz prve utakmice), a PSG će ovu sramotu morati pamtiti još dugo godina jer su utakmicu izgubili doslovce u posljednjoj sekundi.

Barcelona je na svojem Camp Nou kreirala povijesnu senzaciju pobjedivši PSG sa 6:1. Bila je to neopisivo luda utakmica, Barca je prvi klub u povijesti koji je uspio nadoknaditi tako velik zaostatak (4:0 iz prve utakmice), a PSG će ovu sramotu morati pamtiti još dugo godina jer su utakmicu izgubili doslovce u posljednjoj sekundi.

Barcelona je već u trećoj minuti stigla do vodstva, Luis Suarez se odlično snašao pred vratarom Trappom i pogodio je glavom s oko pet metara. Sudac je imao dvije diskutabilne odluke u svega deset minuta, naime, mogao je dva puta suditi jedanaesterac. Jedan za Barcelonu kada je rukom igrao Meunier, a drugi puta kada je Mascherano isto napravio u svom kaznenom prostoru.


Luis Suarez Goal HD – Barcelona 1-0 PSG – 08… by videosansebastian

Parižani su se brzo posložili i uspješno odbijali Katalonce dvostrukim blokom. Probavali su Neymar i Iniesta, Messi je izveo nekoliko opasnih slobodnjaka, ali ništa ozbiljnije nije ugrozilo vrata Nijemca Trappa. Barcelona je na kraju poluvremena, u 44. minuti, stigla do drugog gola. Bio je to zaista neobičan gol, dapače možda i smiješan. Iniesta se izborio za loptu kraj Meuniera i onda petom ubacio u sredinu peterca gdje je nastala strka, Trapp je zaplivao, a u svoj toj zbrci Kurzawa je ubacio loptu u svoju mrežu.


Layvin Kurzawa Own Goal – Barcelona vs Paris… by Highlights-Serie-A



Barcelona je početkom drugog dijela natjerala Camp Nou na erupciju oduševljenja. Očajni Meunier je prekršajem zaustavio Neymara u kaznenom prostoru, a sudac Aytekin pokazuje na bijelu točku nakon konzultacija sa pomoćnim. Messi uzima loptu i pogađa za 3:0.


by Bundes-Liga

Veselje nije trajalo dugo, PSG je trgnuo i El Matador Cavani para mrežu Barcelone u 62. minuti. Cavani je odlično reagirao nakon odbijanca i zabio za 3:1. Kod ovog gola zakazao je Ivan Rakitić koji je loše čuvao Kurzawu koji je priredio gol-šansu Urugvajcu. Cavaniju je ovo 20 gol za PSG u UEFA-inim natjecanjima i sada se izjednačio na vrhu liste strijelaca sa Zlatanom Ibrahimovićem.


by Jek09Pre

PSG je nakon gola krenuo rutinski odrađivati posao, ponovo se formirao dvostruki blok, a Barcelona je polako počela padati, ipak su se istrošili u tih sat i nešto vremena. Više od deset minuta Barca se oporavljala od šoka, a tek je onda Messi odigrao solo akciju po lijevoj strani i pokušao sam matirati Trappa, ali nije uspio.

U posljednjih desetak minuta zahuktala se situacija, pljuštale su šanse s obje strane. Di Marija je u 85. promašio sto postotnu šansu, a onda je Neymar iz slobodnjaka matirao Trappa u 88. minuti. I tu je krenuo uragan Barcelone!

Pravi šok za Parižane uslijedio je u prvoj minuti sudačke nadoknade. Suarez je iznudio kazneni udarac, pomalo teatralnim padom ispred Marquinhosa, ali sitnog kontakta je bilo, tako da je odluka opravdana. Loptu je uzeo Neymar i pogodio za 5:1.


Neymar Amazing Penalty Goal HD – Barcelona 4-1… by HdGoal

Da je nogomet čudesan sport svjedoči rasplet utakmice, u posljednjim sekundama Barcelona je zabila pogodak koji vodi u četvrtinu finala. Sergi Roberto bio je najlukaviji nakon centaršuta i našao se sam pred Trappom i poslao loptu u mrežu za veliko, povijesno slavlje.


amateru9013 by enjoylivehdi

Facebook Comments

Loading...
DIJELI