(VIDEO) NAKON SLAVLJA U RIJECI STIGLO POJAČANJE: Hajduk predstavio novo talijansko pojačanje

Foto: Hajduk. hr

Marco Fossati novi je igrač Hajduka, 28-godišnji veznjak danas je potpisao ugovor s Bijelima, a dolazi iz talijanske Monze na posudbu do 30. lipnja 2021. godine. Fossati je izabrao dres s brojem 4.

On je stigao kao izričita želja novog trenera Hajduka Paola Tramezzanija.

Novi veznjak Bijelih rođen je 10. listopada 1992. godine u Monzi, u mlađim kategorijama igrao je za Inter i Milan te je bio redoviti član mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Italije. U seniorskoj karijeri nastupao je za Latinu, Ascoli, Bari, Perugiu, Cagliari, Veronu i Monzu, objavio je Hajduk na svojoj internet stranici.

“Marco je igrač koji posjeduje kvalitete koje će nam sigurno koristiti u ovom trenutku, a jedan od glavnih ciljeva je da nam pomogne razvoju naših mladih veznih igrača. Svojim iskustvom, mirnoćom i liderskim osobinama će pojačati konkurenciju te donijeti dimenziju više našoj momčadi – opisao nam je novog veznjaka Bijelih sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

“Igrajući u Italiji skupio sam dosta iskustva i svakako ću pokušati pomoći Hajduku i mladim igračima koji ovdje ima mnog. Već sam razgovarao s trenerom, čuo sam što on traži i očekuje od mene, sretan sam što ćemo surađivati. Sviđa mi se njegova nogometna filozofija i način na koji razmišlja o nogometu. Došao sam u Hajduk jer mislim da zajedno možemo napraviti dobar posao ovdje. Čuo sam se i sa Stefanom Simićem koji mi je rekao sve najbolje o Klubu. Dolazim spreman, u Monzi sam redovito trenirao kao i čitava momčad, osjećam se dobro i jedva čekam istrčati na teren – istaknuo je Marco nakon potpisa ugovora s Bijelima.Facebook Comments

Loading...
DIJELI