(VIDEO) NAORUŽANI DO ZUBA PIROTEHNIKOM: Grobari i Delije izazvali kaos u dvorani, gađali se bakljama i petardama

Igra je bila u prvom planu sve do završnice treće dionice utakmice kada su Grobari i Delije odlučili da je došlo vrijeme za piromansku feštu.

Crvena zvezda osvojila je kup Srbije pobjedivši Partizan sa 74:64, bila je to sjajna i napeta utakmica, ali sve su zasjenili navijači, odnosno, navijački obračun i neredi na tribinama dvorane Čairo u Nišu. Igra je bila u prvom planu sve do završnice treće dionice utakmice kada su Grobari i Delije odlučili da je došlo vrijeme za piromansku feštu. Igrači su se mirno sklonili i pustili navijače da iskale svoju mržnju jedni spram drugih.

Bilo je tu svega, letjele su baklje, petarde, neredi su prvo počeli s jedne strane dvorane, a onda je i drugi dio prihvatio rat pirotehnikom. Delije i Grobari do zuba su se naoružali pirotehnikom, što znači da je osigruanje “odlično” odradilo posao, a bilo je i posljedica, jedan je gledatelj, koji je sjedio u prvom redu, pogođen bakljom te je onda hitno prevezen u bolnicu, pišu srpski mediji. Isto tako mogao je stradati i netko od igrača jer su eksplozivni i zapaljivi predmeti letjeli posvuda.

https://www.youtube.com/watch?v=tqcL4Uicr30

Facebook Comments

Loading...
DIJELI