(VIDEO) Navijači priredili Šariću veliko rođendansko iznenađenje, a Dario se odužio dobrom partijom i sjajnim potezom

Šarić je na parketu protiv Milwaukeeja proslavio svoj 23. rođendan i to u spektakularnoj atmosferi.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je 24 minute u domaćem porazu svoje Philadelphije protiv Milwaukeeja (82:90) i u tom je vremenu ubacio 14 koševa, osvojio je osam skokova i podijelio četiri asistencije, a Bucks je ovom pobjedom osigruao doigravanje.

Ujedno, Šarić je na parketu protiv Milwaukeeja proslavio svoj 23. rođendan i to u spektakularnoj atmosferi. Navijači u Wells Fargo Centru priredili su mu rođendansko iznenađenje, prije početka utakmice cijela dvorana pjevala mu je “sretan rođendan”. Klub se pobrinuo da navijači dobiju prigodne majice, kape i transparentre s Šarićevim likom i da sve bude u znaku Darija, ipak čovjek je to zaslužio.



Svojim je sjajnim partijama ove sezone vratio košarku u Philadelphiju i konkurira za ‘rookieja’ godine. Ma jednostavno, Šarić je trenutno jedan od najomiljenijih košarkaša NBA lige i vjerojatno najomiljenija osoba u Philadelphiji. Spomenimo kako je Šarić publiku uspio oduđeviti sjajnim potezom, odnosno, dodavanjem bez gledanja.  

https://www.youtube.com/watch?v=ZkvLuMaLldk

Osim Šarića minutažu su upisali i Bogdanović, Hezonja i Rudež, ali nisu bili baš najbolji. Bogdanovićev Wizards poražen je od Miamija sa 106:103, a Bojan je u 24 minute na parketu ubacio devet koševa, ugrabio je jedan skok i jednom je asistirao. Washington je izgubio korak za Torontom u borbi za treće mjesto Istoka, a Miami je ostao u igri za preostala dva mjesta u doigravanju za koje se bore s Chicagom i Indianom.

https://www.youtube.com/watch?v=RcW91wXa2jw

Mario Hezonja odigrao je 16 minuta za Orlando i u tom vremenu je uspio ubaciti devet koševa, te je osvojio jedan skok i jednu astitenciju. Rudež je u jednoj minuti na parketu uspio upisati asistenciju. Orlando je poražen od Indiane sa 127:112.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI