(VIDEO) NIJEMCI IZRAČUNALI BRZINU KRAMARIĆEVA ‘PROJEKTILA’: Trener Hoffenheima brani vratara: ‘Ne može se kriviti Ulreicha’

U 21. minuti utakmice Kramarić je dobro primirio jednu odbijenu loptu i udarcem s kojih 20 metara probušio vratara Ulreicha.

Nijemci su se nakon povijesne i jubilarne pobjede Hoffenheima nad Bayernom u 27. kolu Bundeslige, pozabavili pogotkom Andreja Kramarića. Hrvatski reprezentativac bio je strijelac jedinog gola na utakmici, ali to je bio zaista spektakularan gol. Osim što su se njemački mediji raspisali o povijesnoj prvoj pobjedi nad Bayernom i jubilarnoj stotoj bundesligaškoj pobjedi, secirali su i Kramarićev pogodak.

U 21. minuti utakmice Kramarić je dobro primirio jednu odbijenu loptu i udarcem s kojih 20 metara probušio vratara Ulreicha. Neki će reći da je Neuer bio na golu možda bi i obranio, ali to ne umanjuje velemajstoriju hrvatskog napadača iz redova Hoffenheima.

“Ulreich je bio na lopti koja je išla brzinom od 93 kilometara na sat, ali svejedno nije mogao zaustaviti Kramarića koji je upisao 14. ovosezonski i sedmi u posljednjih pet utakmica. Hrvatski napadač stigao je za deset milijuna eura iz redova Leicestera, a sada gura Hoffengeim prema Ligi prvaka”, piše Sport Bild.


Hoffenheim vs Bayern Munich 1-0 All Goal… by sharmanher

Kicker pak naglašava kako Bayernov vratar Ulrecih nije bio dobro postavljen kod Andrejeva udarca, ali ne umanjuje vrijednost i majstoriju pogotka.



Kramarićev trener i trenutno jedan od najpopularnijih Nijemaca u svijetu nogometa, 29-godišnji Julian Nagelsmann, nije skrivao nezadovoljstvo nakon velike pobjede.

“Tražio sam od momčadi hrabrost i to su ostvarili, ako vas je strah stići će vam kazna. Naše samopouzdanje sada samo raste i čekali smo ovu pobjedu jako dugo”, komentirao je utakmicu Nagelsmann i onda komentirao gol Kramarića, “Andrejev gol bio je važan za nas, lopta je malo promijenila smjer i ne može se kriviti vratara Ulreicha”, kazao je trener Hoffenheima.


Hoffenheim 1-0 Bayern Munich All Goals… by AllReplayGoals

Facebook Comments

Loading...
DIJELI