(VIDEO) NOVI ISPADI C. RONALDA: Prvo je ostavio Messija da leži u krvi, a onda je razbijao inventar i bijesno urlao na suigrače

Junak utakmice još je jednom bio Messi koji je postigao sjajan gol nakon kontre u posljednjoj minuti utakmice, dok je apsolutni tragičar bio Cristiano Ronaldo.

Posljednji ovosezonski El Clasico bio je prava poslastica za sve obožavatelje nogometa. Barcelona je na Santiago Bernabeuu slavila s 3:2 u utakmici prepunoj preokreta i to zahvaljujući Messiju koji je zabio dva gola, od toga jedan u posljednjoj sekundi za konačan rezultati i Ivana Rakitića koji je asistirao Argentincu za prvi gol, a postigao je i drugi gol na utakmici koji je bio pravo malo remek-djelo.

No, junak utakmice još je jednom bio Messi koji je postigao sjajan gol nakon kontre u posljednjoj minuti utakmice, dok je apsolutni tragičar bio Cristiano Ronaldo. Portugalac se ispromašivao, u nekoliko navrata je ‘štopao’ obećavajuće akcije jer je forsirao šut, odnosno jer je bio sebičan, a nije moglo proći i bez par ispada.

Prvi se dogodio u 20. minuti utakmice kada je Messi dobio gadan udarac u lice nakon duela s Marcelom. Sudac se nije oglasio, a Messi je ostao ležati na travnjaku držeći se za usta i pljujući krv. Marcelov lakat razbio mu je usta i Argentinac je obilno krvario, a njegovi suigrači pokušali su signalizirati kako je Messi ozlijeđen, no Ronaldo nije stao, ignorirao je fair-play i pokušao iz kontre doći do pogotka za vodstvo. Tek nakon što je Portugalac upropastio akciju, Messiju je ukazana pomoć i do poluvremena je igrao s gazom u ruci kojom je brisao krv.

https://www.youtube.com/watch?v=BOLooflAMxU

S tom gazom u ustima, Messi se osvetio u 33. minuti kada zabija za prvo izjednačenje, a onda je, bez gaze, zabio i u posljednjim trenucima susreta za konačnih 3:2.



Kod tog posljednjeg gola Ronaldo je ponovo imao ‘blještav’ trenutak. Dok je Messi slavio, Ronaldo je kod klupe Reala imao napadaj bijesa. Na snimci je vidljivo kako nogom našutava inventar i urla iz sveg glasa na suigrače koji valjda nisu odigrali obranu kako je on zamislio i možda ‘skršili’ Messija ili Sergija koji je vukao kontru puno prije nego što su se približili golu Reala.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=AVkaRRFvZdc

Facebook Comments

Loading...
DIJELI