(VIDEO) OD SEDME LIGE DO NAJVIŠEG RANGA: Bilić spremio 15 milijuna eura za zvijezdu druge lige!

Twitter: West Ham News

Ono što je zaista interesantno jest da je prije četiri godine igrao za Ashton United koji se natječe u sedmom rangu engleskog nogometa. Preko Rochdalea je stigao do sadašnjeg kluba, ali već na debiju je pokidao ligamente koljena i bio je izvan pogona čak 19 mjeseci.

Nakon što su pojačali obrambenu liniju španjolskim braničem Joesom Fonteom kojeg su doveli iz Southamprona za devet milijuna eura, iz West Hama su ‘bacili oko’ na talentiranog napadača i to iz Championshipa.

Scottu Hoganu tepaju da je novi Jamie Vardy, a trebao bi iz drugog ranga engleskog nogometa preći u redove Čekičara za impozantnih 15 milijuna eura. Ima 24 godine i samo ove sezone zabio je 14 golova u Championshipu za svoj Brenford. Ono što je zaista interesantno jest da je Hogan prije četiri godine igrao za Ashton United koji se natječe u sedmom rangu engleskog nogometa. Preko Rochdalea je stigao do sadašnjeg kluba, ali već na debiju je pokidao ligamente koljena i bio je izvan pogona čak 19 mjeseci.

No, njegova priča tek je tada počela, vratio se još jači i sada je sa Brenfordom na pragu ulaska u Premiership. Transferom u West Ham, Hogan bi namirio i bivši klub Rochdale koji bi zaradio oko 30 posto (4.5 mil. eura), a Hoganu bi pripalo oko pet posto, to jest oko 750 tisuća eura i to ako se ne ubraja njegov ugovor koji dobije u West Hamu.

Bilo kako bilo, prema do sada viđenom, Hogan je za današnje prilike pravi ulov i ima još dugu nogometnu karijeru pred sobom, stoga tih 15 milijuna eura možda i nije loša investicija.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI