(VIDEO) ‘ON JE TA KATEGORIJA, MOŽE BITI NAJBOLJI’! Ronaldinho predstavio svijetu svojeg nasljednika

Screenshot

"Čim ga pogledate vidite da u njemu nema straha. Siguran sam da će uskoro pokazati klasu i u velikim utakmicama protiv Uniteda, Liverpoola, Chelseaja", kazao je Ronaldinho.

Teško se prisjetiti kada je posljednji put neki mladi nogometaš ostavio tako bombastičan efekt kao što je ostavio mladi Brazilac, Gabriel Jesus. Manchester City ga je ‘kapario’ još ljetos, a mladić je stigao u zimskom prijelaznom roku za 32 milijuna eura. Iako je odigrao tek četiri utakmice za City, mladi Gabriel uspio je osvojiti srca navijača, a kako i ne bi kada je do sada postigao već tri gola i upisao je dvije asistencije.

Osim toga, Gabriel je na klupu poslao ikonu kluba, Seriga Aguera, a njegovim učinkom oduševljen je i legendarni brazilski fantazist, Ronaldinho.

“Manchester City je u Gabrielu dobio zista posebnog igrača, u budućnosti možda i najboljeg na svijetu. Trenutno je to Messi, nasljediti ga može Neymar, ali Gabriel ima tek 19 godina. Ima sve što mu treba i može biti najbolji. Čim ga pogledate vidite da u njemu nema straha. Siguran sam da će uskoro pokazati klasu i u velikim utakmicama protiv Uniteda, Liverpoola, Chelseaja. Ronaldo, Kaka, Neymar i ja igrali smo kao mladi na visokom nivou, a Gabriel je ta kategorija”, sipao je hvalospjeve Ronaldinho.

Spomenimo i kako je Gabriel ostavio sjajan dojam još u svojem matičnom Palmeriasu za kojeg je zabio 21 gol u 47 utakmica, a tome je dodao i šest asistencija.

https://www.youtube.com/watch?v=zmlO_LmtQKY



Facebook Comments

Loading...
DIJELI