(VIDEO) ‘OVAJ DEČKO JE ‘ROOKIE’ GODINE’: Dario Šarić ponovo srušio rekord i potopio Lakers, pa oduševio izjavama

U trenucima kada je davao izjave u kadar mu je uletio suigrač i dojučerašnji glavni konkurent za nagradu 'rookieja' godine, Joel Embiid.

Philadelphija je na gostovanju u Los Angelecu srušila Lakers sa 118:116, a prvo ime gostujuće momčadi bio je hrvatski košarkaš Dario Šarić. Hrvatski reprezentativac ubacio je čak 29 poena i sada je već gotovo jasno kako će Šarić uzeti nagradu ‘rookieja’ godine.

Šarić je u Saples Centru srušio vlastit rekord, ubacio je 29 poena uz šut za dva deset od dvadeset i trice tri od sedam. Sjajnom učinku pridodao je i sedam skokova te pet asistencija. Baš je Dario bio taj koji je pokazao nevjerojatnu mirnoću i odlike vođe kada je preuzimao odgovornost u posljednjim trenucima utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=5EvDARObIWU

Uz Šarića u redovima Philadelphije bio je dobar i Jahlil Okafor koji je ubacio 23 koša, a s druge stranke kod L.A.-a je zaigrao i Ivica Zubac koji je ubacio deset koševa u 19 minuta na parktetu, a tom je dodao i četiri blokade te šest skokova.

Šarić je nakon utakmice stao pred kamere i oduševio Amerikance izjavama. Otkrio je kako je imao posebnu motivaciju. “Ovo mi je prvi puta da igram u velikom Staples Centru, a imao sam priliku pobjediti Lakers na njihovom terenu. To mi je puno značilo”, kazao je Dario.



U trenucima kada je davao izjave u kadar mu je uletio suigrač i dojučerašnji glavni konkurent za nagradu ‘rookieja’ godine, Joel Embiid. Stasiti centar već je dulje vremena ozljeđen i vjerojatno je  svjestan kako zbog dugog oporavka neće biti novak godine, pa stoga bez problema svoju palicu predaje suigraču Šariću. “Ova dečko je ‘rookie’ godine”, poručio je Embiid pred kamerama pokazujući na Darija.

Što je Šarić kazao? “Novak godine? Ma mi smo obojica iz Phile, ne zanima me to. Za mene je Embiid najbolji ove sezone, igrao je fantastično”, poručio je Šarić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI