(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE KOVAČIĆ DRIBLINZIMA UNIŠTAVAO DEPORTIVO: ‘Modrić i Kross bi se trebali zabrinuti’

Oduševio je u 14. minuti kada je započeo akciju za pogodak. Uzeo je loptu na dvadesetak metara od svojeg gola i krenuo prema centru, usput je poslagao dvojicu nogometaša Deportiva driblinzima i onda dao loptu za Jamesa koji je u nastavku postigao pogodak.

Zinedine Zidane bi se doista trebao zapitati treba li baš uvijek u momčad gurati najveće zvijezde, pogotovo ako su one u lošoj formi i nikako se ne uspjevaju (ili ne žele) prilagoditi taktici. Protiv Deportiva je Real istrčao u rezervnom sastavu, bez Cristiana Ronalda, Luke Modrića, Benzeme, Balea i Ramosa i izgledao je fantastično, uigrano, nogometaši su bili ‘gladni’, a na koncu rezultat od 6:2 govori sve.

Sjajnu partiju odigrao je i Mateo Kovačić koji je sudjelovao u akcijama kod dva pogotka. Oduševio je u 14. minuti kada je započeo akciju za pogodak. Uzeo je loptu na dvadesetak metara od svojeg gola i krenuo prema centru, usput je poslagao dvojicu nogometaša Deportiva driblinzima i onda dao loptu za Jamesa koji je u nastavku postigao pogodak.

Uz to Mateo je cijelu utakmicu uzimao lopte, dobivao duele i distribuirao lopte suigračima. U drugom dijelu u jednom je trenutku nanizao nekoliko igrača domaćeg sastava, koji su djelovali izgubljeno kada je Kova imao loptu, a onda je fantastičnim dodavanjem izbacio dobar dio obrane Deportiva.

Njegov doprinos igri Reala detektirali su i španjolski medij koji su pohvalili Kovačićev nastup. “Sve je odradio odlično, a treba uzeti u obzir kako je preuzeo zadaće cijelog veznog reda na sebe. Bio je sjajan u obrani pogotovo u trenucima kada je trebalo iznijeti loptu naprijed. Kovačić raste iz utakmice u utakmicu i to bi trebalo zabrinuti Modrića i Kroosa”, piše As.

Pohvalio ga je i katalonski Sport. “Razigran je u proigravanjima i driblinzima. Čak i bez Casemirove agresivnosti uspjevao je razbijati napade Deportiva”, pišu Katalonci.



Što je Kova radio Deportivu pogledajte i sami…

https://www.youtube.com/watch?v=ulkvICnV8hc

Facebook Comments

Loading...
DIJELI