(VIDEO) POGLEDAJTE ODVRATAN ČIN IGRAČA PSG-a: Thiago Motta navijača pregazio autom jer ih je došao kritizirati!

Nogometaši vjerojatno nisu očekivali da će ih po porvatku u Pariz dočekati bijesni navijači, ali što drugo reći, nego da su zaslužili jedno dobro 'ribanje' svojih obožavatelja.

Barcelona je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka kreirala povijesnu pobjedu, odnosno, preokret protiv PSG-a. Parižani su prokockali prednost od četiri gola i na kraju izgubili sa 6:1. Cijeli taj ishod može se gledati kao senzacija Barce, a može se gledati i kao potpuni debakl i sramota Pariza. Navijači pariške momčad sigurno ovaj poraz nisu doživjeli kao povijesni uspjeh katalonske momčadi, već kao sramotu koja će zauvijek obilježiti njihov klub.

Stoga se dio navijača PSG-a, valjda onih najogorčenijih, uputio na ‘topli’ doček svojih mezimaca. Nogometaši vjerojatno nisu očekivali da će ih po porvatku u Pariz dočekati bijesni navijači, ali što drugo reći, nego da su zaslužili jedno dobro ‘ribanje’ svojih obožavatelja. “Sramite se”, uzvikivali su navijači pritom bacajući na njih kojekakve predmete, a dio njih okružio je skupocjene automobile nogometaša.

U cijeloj toj strci najgore je prošao jedna navijač kojeg je Thiago Motta udario automobilom. Navijač je kasnije završio u bolnici s ozljedom leđa.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI