(VIDEO) PRIMERA: Real dugo, dugo vodio golom Pepea, Griezmann izjednačio u sutonu utakmice

screenshot, youtube

U 52. minuti Real je poveo golom Pepea, imao je Real potom još šansi, jednu je "zapucao" i Ronaldo, kada je Savić atraktivnim skokom spasio prazna vrata. I kada se sve te prigode nisu iskoristile uslijedila je tipična noogmetna kazna, brza akcija Atletica koju je finiširao Griezmann.

U derbiju 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva, Primere, u gradskom derbiju Real i Atletico su igrali 1-1 (0-0). Real je uistinu računao na ove bodove u mrtvoj utrci s Barcelonom na vrhu španjolske ljestvice i teško ga je pogodio ovaj rezultat, Real ima sad 72 boda a Barcelona 69 i utkamicu manje, večeras protiv Malage.
Real je u prvome dijelu djelovao bolje i opasnije, no nije uspio stići do prednosti. Sjajno je iznova branio vratar Atletica, Oblak. Ipak, u nastavku, u 52. minuti Real je poveo golom Pepea, imao je Real potom još šansi, jednu je “zapucao” i Ronaldo, kada je Savić atraktivnim skokom spasio prazna vrata. I kada se sve te prigode nisu iskoristile uslijedila je tipična noogmetna kazna, brza akcija Atletica koju je finiširao Griezmann.
Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, Mateo Kovačić je ostao na klupi, dok Šime Vrsaljko nije na ovoj utakmici bio u zapisniku za Atletico.
Ranije je Espanyol kod kuće slavio protiv Espanyola golom Pabla Piattia u 56. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=V-Yn4bpP1cohttps://www.youtube.com/watch?v=h41V8eHpsmM

Facebook Comments

Loading...
DIJELI