(VIDEO) PRIMERA Real potpomognut sucem do pobjede protiv sjajne Seville, Barcelona slavila kod Las Palmasa

Facebook: Casemiro (Official)

Real je na svom terenu svladao Sevillu s 4-1 (2-0), dočim je Barcelona na gostovanju kod Las Palmasa pobijedila istim rezultatom 4-1 (2-0). Što konkretno znači da su ovi klubovi i dalje na vrhu ljestvice s 87 bodova svaki, no Real ima jednu utakmicu manje

U utakmicama 37. kola španjolskog nogometnog prvenstva i Real i Barcelona postigli su pobjede, Real je na svom terenu svladao Sevillu s 4-1 (2-0), dočim je Barcelona na gostovanju kod Las Palmasa pobijedila istim rezultatom 4-1 (2-0). Što konkretno znači da su ovi klubovi i dalje na vrhu ljestvice s 87 bodova svaki, no Real ima jednu utakmicu manje. Atletico Madrid ima 79 a Sevilla 65 bodova… Zapravo, Barceloni do kraja prvenstva ostaje jedna,a Realu dvije utakmice…

Real je pobijedio odličnu Sevillu koja je pogodila tri vratnice i propustila cijeli niz prigoda, konačnih 4.1 ne svjedoči nimalo o stanju na terenu. K tome, real je poveo nakon svojevrsne prevare, na brzinu izvedenog slobodnog udarca bez sučevog znaka za izvođenje i bez postavljenog živog zida, učinio je to Nacho Fernandez u 10. minuti. Bila je to očigledna sudačka pogreška. Na 2-0 povisio je Ronaldo u 23. minuti. Potom je Sevilla zaredala s prigodama, odlično je branio Navas, a sam Jovetić, crnogorski reprezentativac dva put je gađao vratnicu.

Da bi Jovetić u 49. minuti zakuhao utakmicu i sjajnim udarcem smanjio prednost Reala. Neopterećena Sevilla potom je jurišala i promašivala, a predkraj utakmice s dva pogotka, krasnim Ronalda i Kroosa Real je ipak zaključio utakmicu visokom pobjedom, no nije moralo baš tako biti, Sevilla je bila izvanredan suparnik, bez sreće. Kovačić je igrao do 80. minute a tada ga je zamijenio Modrić.

Barcelona nije morala strahovati protiv Las Palmasa, posao je odradila rutinski. Tri gola postigao je Neymar, jedan Suarez, za domaćine zabio je Bigas.

Nadalje, Alaves je pobijedio Celtu s 3-1, Athletic Bilbao i Leganes su remizirali 1-1. Sporting Gijon je na gostovnju kod jedio 1-0, a Betis i madridski Atletico igrali su 1-1. Naposljetku, remizirali su još Real Sociedad i Malaga (2-2), te Villareal i Deportivo (0-0)



https://www.youtube.com/watch?v=G4dWadzuy0U

https://www.youtube.com/watch?v=DehHwF4pcBA

.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI