(VIDEO) PRIZOR KOJI JE OBIŠAO SVIJET: Trenutak kada Lionel Messi ‘popio’ tunel i ostao potpuno izgubljen

Nekako simbolično, dogodio se jedan trenutak koji je zapravo sažeo u djeliću sekunde koliko je Barcelona izgledala loše u utakmici protiv PSG-a.

PSG je na svojem Parku prinčeva ‘rastočio’ rijetko nemoćnu Barcelonu. Katalonci su dobili četiri komada i ostavili dojam teškog ‘autsajdera’, Di Maria, Draxler i Cavani imali su svoj dan što se tiče golova, ali svakako treba naglasiti kako je vezni red Parižana odradio fantastičan posao, baš kao i obrana. Messi, Neymar, Suarez i društvo bili su u potpunosti neutralizirani, Barcelona nije imala rješenja za visoki ritam i žestoki pritisak na loptu na svojoj polovici. Kontre su frcale na sve strane, veznjaci su gubili lopte i trku, protok lopte gotovo pa nije ni postojao, a igru im je nerijetko pokretao vratar Ter Stegen.

Nekako simbolično, dogodio se jedan trenutak koji je zapravo sažeo u djeliću sekunde koliko je Barcelona izgledala loše u utakmici protiv PSG-a. Kamere su uhvatile detalj iz 62. minute kada je veznjak Adrien Rabiot petom ‘prodao tunel’ Lionelu Messiju. Takav prizor ne viđa se svaki dan, a Messi je nakon ‘tunela’ ostao totalno pogubljen, baš kao i Barcelona u većini situacija na utakmici.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI