(VIDEO) Proradio je Mateo Kovačić! Hrvatski veznjak predvodio Real sa sjajnim golom i asistencijom!

Facebook

Hrvatskom reprezentativcu je to bio prvi pogodak ove sezone u Primeri do sada je zabio samo u utakmici Lige prvaka protiv Legije (3:3).

Real Madrid je uvjerljivo pobijedio Real Sociedad s 3:0, a prvi pogodak  postigao je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić u 38. minuti. Kovačić je primio loptu Cristiana Ronalda i sa kojih 25 metara od protivničih vrata se sjurio i vješto je savladao vratara Rullija za vodstvo svojeg kluba. Hrvatskom reprezentativcu je to bio prvi pogodak ove sezone u Primeri do sada je zabio samo u utakmici Lige prvaka protiv Legije (3:3).

Treba istaknuti kako je Kovačić briljirao i u nastavku utakmice sa nekoliko sjajnih prodora i akcija, može se reći kako je preuzeo ulogu Luke Modrića kao pokretača igre i samim time je donio novu pobjedu i pomogao Realu da stekne četiri boda razlike pred Barcelonom i Sevillom.

Kovačić je nastavio s dobrom igrom i u drugom poluvremenu, odmah na početku drugog dijela asistirao je Cristianu Ronaldu za drugi pogodak. Mateo je izašao u 77. minuti i za svoj nastup dobio je ovacije.

Konačan rezultat postavio je Alvaro Morata u 82. minuti ma ubačaj Vasqueza. Modrić, jasno, nije bio u kadru zbog ozlijede, a njegov oporavak očekuje se kroz tri tjedna.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI