(VIDEO) Razigrani Marko Pjaca leprša terenom, fanovi zavapili: ‘Allegri, molimo te daj mu šansu’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Svoje posljednje minute Pjaca je odigrao još početkom listopada u pobjedi protiv Empolija, a od tada je se o njemu pisalo sve i svašta, pa čak i da mu nije mjesto u dresu crno-bijelih.

Hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, jednostavno mora biti Juventusovo zimsko pojačanje! Nogometaš koji je došao još ljetos za basnoslovnu cifru (23 milijuna eura) iz Dinama nije ni okusio čari igranja talijanske Serie A, a već ga je pokosila ozljeda zbog koje je sve skupa izbivao više od tri mjeseca. Oporavak je trajao dugo, možda i predugo, ali sada nije više ni važno tko je zapravo kriv za Pjacin dugotrajan izostanak s travnjaka, važno je da je on ponovo spreman.

Svoje posljednje minute Pjaca je odigrao još početkom listopada u pobjedi protiv Empolija, a od tada je se o njemu pisalo sve i svašta, pa čak i da mu nije mjesto u dresu crno-bijelih. No, Pjaca se nije dao smesti i svakom prilikom je isticao kako je Juve njegov klub i kako ga baš u Torinu čeka karijera. Pjaca se konačno vratio treninzima na kojima briljira i sve je spremno za njegov konačni povratak u momčad. Na posljednjem videu objavljenom na Facebook stranici Juventusa može se vidjeti kako je Pjaca u sjajnoj formi, kako je rastrčan i leprša terenom.

Baš je taj video pobudio maštu obožavateljima torinskog kluba koji su uputili vapaj prema Allegriju. “Allegri, molimo te daj Pjaci šansu, on je izvanredan igrač”, jedna je od poruka obožavatelja.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI