(VIDEO) REAL MADRID IZBORIO FINALE! Atletico priredio šok na Calderonu, ali čudesni Navas i Isco spasili su ‘kraljeve’

screenshot, youtube

Zidane može slaviti, no Real je u dobrom dijelu ove utakmice opasno visio. Naime, Atletico je već nakon petnaestak minuta vodio s 2-0, a ushit među pristalicama Atletica bio je silan. No, Isco je pred kraj prvog dijela postigao pogodak odluke

Real je u finalu! U Cardiffu, Walesu, na Millenium stadionu u presudnoj utakmici odmjeriti će snage protiv Juventusa 3. lipnja. Epilog je to nakon dvije polufinalne utakmice protiv Atletica, nakon 3-0 za Real na Santiago Bernabeuu na Vincente Calderonu, hramu Atletica bilo je 2-1 za momčad Diega Simeonea.

Zidane može slaviti, no Real je u dobrom dijelu ove utakmice opasno visio. Naime, Atletico je već nakon petnaestak minuta vodio s 2-0, a ushit među pristalicama Atletica bio je silan. U pravim jurišima nogometaši Atletica su odmah slomili otpor Reala. U 12. minuti Koke je dobro izveo korner, skočio je dobro Saul i vratar Navas je bio prekratak. A samo četiri minute kasnije evo i jedanaesterca za Atletico, Varane j eneoprezno startao na Torresa. Ne baš siguran, ali uspješan, realizator je bio Griezmann.

U 16. minuti Atletico je vodio 2-0 i Real je mogao zapasti u paniku iz koje se ne bi mogao izvući. Utakmica je postajala sve grublja, a Real je pomaknuo linije prema naprijed i počeo sa svojom kombinatorikom. Atletico više nije mogao držati svoj ubrzani ritam.

I u smiraj prvog poluvremena evo pogotka za Real koji je Zidaneovoj momčadi praktički donio prolaz. Sjajno je po lijevom boku čak tri igrača prevario Benzema, bio je to klasičan dribling kakav se rijetko viđa u današnjem nogometu. Kada se Benzema oslobodio pratnje ubacio je u sredinu povratnu lptu koju je tukao Kroos, vratar Oblak taj je udarac sjajno obranio, a lopta se odbila do Isca koji iz neposredne blizine ne griješi, sad je bilo 2-1 za Atletico, 41. minuta je bila.

U nastavku je bilo još više grubosti, startovi su bili oštri, što je usporavalo utakmicu. No, borbenost igrača Atletica bila je fanatična, iznova su Simeonovi jurišnici stvorili nekoliko prigoda, no utakmicu viš enisu mogli zakuhati jer je Navas branio sjajno.



Real je tako četvrtu godinu zaredom pobijedio Real u Ligi prvaka!

https://www.youtube.com/watch?v=66ttfV1JlKo

Facebook Comments

Loading...
DIJELI