(VIDEO) REKONSTRUIRALI SLUČAJ: Babić i Metličić otkrili pravu istinu o incidentu s ne pružanjem ruke!

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Babić je pozdravljao redom sve igrače i članove stožera na klupi, a izbornikom pomoćnik, Metličić samo je gledao u daljinu i nije mu uzvratio pozdravom.

Igrači i stručni stožer hrvatske rukometne reprezentacije odlučili su na svoj način reagirati na incident i napise o zategnutim odnosima u reprezentaciji nakon pobjede Hrvatske nad Čileom. U jednom trenutku te utakmice bilo je vidljivo kako Petar Metličić nije dao ruku izborniku Babiću.

Babić je pozdravljao redom sve igrače i članove stožera na klupi, a izbornikom pomoćnik, Metličić samo je gledao u daljinu i nije mu uzvratio pozdravom. Izbornik je ‘izviso’ pred očima cijele Europe, odnosno svijeta i ispalo je kao da je nastala svađa, a sada je konačno stiglo objašnjenje i to poprilično kreativno.

Zapravo se od buhe napravio slon, a dečki su se potrudili dokazati kako je situacija u reprezentaciji opuštena i da su si svi i dalje dobri. Odlučili su rekonstruirati situaciju s utakmice protiv Čilea, u kojoj je Metličić ponovo zagledan u daljinu.

“Prava istina… Svi za jednog, jedan za sve!”, napisali su i objavili iz Hrvatskog rukometnog saveza ispod videa.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI