(VIDEO) Rijetki su primijetili ovaj detalj nakon epske borbe Joshue i Klička: Zamalo je nastao veliki skandal!

Twitter

Dogodio se incident u kojem se s jedne strane u glavnoj ulozi našao bivši boksački prvak, brat Vladimira Klička i gradonačelnik Kijeva, Vitalij Kličko, s druge strane Anthony Joshua.

Kao prvo, znate da je borba između Anthonyja Joshue i Vladimira Klička bila epska kada se o njoj piše i kada ju se secira još danima i tjednima nakon. Desetak dana nakon te povijesne borbe na Wembleyju, u kojoj je Joshua tehničkim nokautom pobijedio Klička u jedanaestoj rundi, pojavio se detalj koji je prošao, što se kaže, ispod radara, a da je kojim slučajem eskalirao mogao je nastati veliki skandal.

Naime, dogodio se incident u kojem se s jedne strane u glavnoj ulozi našao bivši boksački prvak, brat Vladimira Klička i gradonačelnik Kijeva, Vitalij Kličko, s druge strane Anthony Joshua. “Sve je počelo još prije borbe. Vitalij je došao u Joshuinu svlačionicu i pokušao ga je dekoncentrirati. Potom je u ringu počeo buljiti u Joshuu, a tada je Anthony počeo buljiti u njega”, objasnio je promotor novog prvaka, Eddie Hearn.

Objavljeno je čak nekoliko snimaka na kojima se vidi kako Vitalij pokušava isprovocirati Joshuu u svlačionici uoči borbe, ali ovaj je ostao hladnokrvan.

 

Što se točno dogodilo nakon borbe? Preko ekrana se činilo kako je sve u redu, ali mnogi su propustili vrlo zanimljiv detalj u ringu kada je zamalo došlo do okršaja između Vitalija i Joshue.

“Kada je Anthony u ringu, on je užasan, ali izvan ringa je sjajan dečko. Vitalij i on su se gotovo potukli nakon borbe. Joshua je otišao do Vladimira kako bi ga zagrlio i zahvalio mu, a bijesni Vitalij ga je odgurnu. Anthony je poludio zbog toga i pravo je čudo kako nije došlo do tučnjave”, objasnio je promotor.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI