(VIDEO) Roma se poigrala s Interom na San Siru, dva pogotka Nainggolana za 3-1

Junak utakmice bio je Nainggolan koji je zabio dva krasna pogotka za Romu (12, 55), a treći pogodak za goste zabio je Diego Perotti (85-11m), dok je strijelac za Inter bio Mauro Icardi (81).

https://www.youtube.com/watch?v=3nnYzaJCEAs
U zanimljivom derbiju 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je kao gost pobijedila Inter 3-1, a za pogodak domaćina asistirao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Junak utakmice bio je Nainggolan koji je zabio dva krasna pogotka za Romu (12, 55), a treći pogodak za goste zabio je Diego Perotti (85-11m), dok je strijelac za Inter bio Mauro Icardi (81). Na ljestvici vodi Juventus sa 66 bodova, Roma je druga sa sedam bodova manje, a treći je Napoli sa 54 boda.
Gosti su poveli 2-0 s dva predivna gola belgijskog veznjaka. Nainggolan je prvi pogodak zabio u 12. minuti sjajnim udarcem iskosa s ruba kaznenog prostora, a u 55. minuti je raspalio sa 25 metara za vodstvo 2-0. U 81. minuti domaćin je smanjio preko Maura Icardija kojem je asistirao Ivan Perišić. No, četiri minute kasnije Roma je ponovo stigla do dva gola prednosti. Medel je skrivio kazneni udarac oborivši Džeku, a udarac s bijele točke sigurno je realizirao Diego Perotti. Perišić je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Marcelo Brozović zamijenjen u 55. minuti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI