(VIDEO) Ronney golčinom srušio slavan rekord, Liverpool poražen kod kuće od autsajdera, West Ham uvjerljivo slavio

Facebook: Wayne Rooney (Official)

Vrijednu pobjedu ulovio je Bilićev West Ham na gostovanju kod Middlesbrougha. Konačnih 3-1 za "čekićare" osigurao je Caroll s dva pogotka, jedan je dodao Calleri.

Poraz Liverpoola na svom terenu od posljedjeplasiranog Swansea Cityja i samo bod Manchester Uniteda u gostima kod Stokea osnovna su obilježja 22. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Na Anfieldu je gostujuća momčad do senzacije došla u drugom dijelu kada je palo svih pet golova. Domaće navijače šokirao je Fernando Llorente u 48. minuti, a samo četiri minute kasnije Španjolac je zabio i drugi gol. Liverpoolov Brazilac Roberto Firmino s dva gola u 55. i 69. minuti izjednačava, da bi pobjedu Swanseaju donio Islanđanin Gylfi Sigurdsson u 74. minuti.

Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu za Redse, koji su doživjeli veliki korak nazad u borbi za naslov. Velšani su nakon dugo vremena izvan zone ispadanja, na 17. mjestu.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5rdN3c3bwU

Vrijednu pobjedu ulovio je Bilićev West Ham na gostovanju kod Middlesbrougha. Konačnih 3-1 za “čekićare” osigurao je Caroll s dva pogotka, jedan je dodao Calleri.



https://www.youtube.com/watch?v=0-4UteorlUM

United se namučio za bod u Stokeu, veću 19. minuti Juan Mata je zabio autogol, a nešto kasnije je promašio prazan gol. Uslijedili su silni juriši Mourinhove momčadi, stvarao je Ibrahimović prigode, suigrači su promašivali i onda je Rooney u 4. minuti nadoknade postigao svoj 250. pogodak za Manchester United i time je postao rekorder, a donio je i vrijedan bod u gostima. No, United može biti nezadovoljan jer je na ovome gostovanju računao na sva tri boda.

https://www.youtube.com/watch?v=SbPN4Vdl45U

WBA se lako na svom terenu obračunao sa Sundrelandom, u pet minuta, (30, 35) Burns i Bunt zapečatili su sudbinu gosta. Everton je pobijedio u gostima kod Crystal Palacea sa 1-0, pogodak odluke bio je djelo Colemana u 87. minuti.

Rezultati 22. kola: Stoke – Manchester United 1-1, Liverpool – Swansea 2-4, WBA Sunderlnand 2-0, Crystal Palace – Everton 0-1, Middlesbrough – West Ham 1-3. Redoslijed: Chelsea 52, Tottenham i Liverpool 45, Arsenal 42…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI