(VIDEO) ŠARIĆ BRILJIRAO PROTIV PRVE MOMČADI LIGE: Gađao trice, dijelio sjajne asistencije i lupao ‘banane’ gruzijskom divu

Facebook: Dario Šarić (Official)

Šarić je odigrao još jedu odličnu partiju i vrlo je realno za očekivati da će biti proglašen 'rookiejem' ožujka nakon što je istu titulu odnio i u veljači.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić dodatno je poboljšao šanse za osvjajanjem titule novaka godine u NBA-u. Šarić je odigrao još jedu odličnu partiju i vrlo je realno za očekivati da će biti proglašen ‘rookiejem’ ožujka nakon što je istu titulu odnio i u veljači. Portlandu je ubacio 28 koševa, Lakersu rekordnih 29 koševa, a onda je na gostovanju Philadelphije kod najbolje ovosezonske momčadi, to jest, ‘dream teama’, Golden Statea, Šarić ubacio 25 koševa.

Šarićeva momčad je poražena u dramatičnoj završnici sa 106:104, a Dario je bio najefikasniji s 25 koševa uz šut iz igre 11/20, trice je gađao 2/6, ugrabio je sedam skokova, šest puta je asistirao, tri puta ukrao loptu i opalio dvije blokade (obe Gruzijcu Zazi Pachuliji).

Najbolji u pobjedničkoj momčadi bio je Steph Curry koji je ubacio 29 koševa, ali šut mu je bio katastrofalan, gađao je 8/23 iz igre i 5/13 za tri. Klay Thompson pridonio je s 28 koševa, ali i taj se ispromašivao, iz igre je gađao 10/22. Draymond Green dodao je 20 koševa, ali upisao je i osam asistencija i skokova i lupio je šest blokada.

https://www.youtube.com/watch?v=lCgobq9uHUM

Facebook Comments



Loading...
DIJELI