(VIDEO) Šarić i ozljeđen igra odlično, Hezonja oduševio dodavanjem bez gledanja i atraktivnom ‘bananom’

Nakon što je ubacio 13 koševa u porazu Orlanda od prvaka Clevelanda (122:102), Hezonja je u pobjedi Magica protiv Brookylna ubacio je jedanaest koševa, ugrabio je četiri skoka, jednom je asistirao i dva puta blokirao.

Dario Šarić odigrao je svoju prvu utakmicu nakon što je njegov trener objavio kako će mu do kraja sezone davati najviše pola dosadašnje minutaže po utakmici zbog ozlijede lijeve pete. Šarić je tako u porazu Philadelphije od Chicaga 102:90 na parketu proveo 22 minute, ali je odradio solidan posao. Šut ga baš nije išao, ubacio je svega devet koševa uz šut iz igre 3/8, slobodna 2/4 i trice 1/3, ali zato je bio dvoznamenkast u skokovima, ugrabio ih je čak deset.

Učinku je pridonio i s po jednom asistencijom, jednom ukradenom loptom i jednom blokadom.

https://www.youtube.com/watch?v=SY-34P8fwWI

Dobru večer imao je i Mario Hezonja i to već drugu utakmicu za redom. Nakon što je ubacio 13 koševa u porazu Orlanda od prvaka Clevelanda (122:102), Hezonja je u pobjedi Magica protiv Brookylna ubacio je jedanaest koševa, ugrabio je četiri skoka, jednom je asistirao i dva puta blokirao.

Ovoga puta šut ga je išao, iako nije previše šutirao, gađao je 3/4, a jedinu tricu koju je ubacio, ušla je u koš, isto tako pogodio je sva četiri slobodna bacanja. No, gledatelji su imali u čemu uživati, mladi dubrovački košarkaš izveo je dvije sjajne i atraktivne akcije. Prvo je blokadom uništio Hamiltona koji je bio uvjeren da će zakucati, ali u pravom trenutku pojavio se Hezonja i zalijepio mu bananu.



Potom je u drugoj akciji krenuo sam prema košu kao da će šutirati, ali je onda fintirao dvojicu protivnika i bez gledanja dodao loptu za Paytona koji od table poslužuje Gordona, a ovaj zakucava.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI