(VIDEO) ŠARIĆ JE GLAVNA ATRAKCIJA SIXERSA: Sijevaju ‘alley-oopovi’, trice, asistencije iza leđa bez gledanja…

Hrvatski je košarkaš odigrao još jednu briljantnu partiju za Sixerse i bio je, takoreći, glavna atrakcija na parketu.

Philadelphija nastavlja nevjerojatan niz, u cijeloj prošloj sezoni skupili su deset pobjeda, a u ponedjeljak su pobjedom nad Sacramentom 122:119 upisali desetu pobjedu u siječnju 2017., uz pet poraza jasno, ali time su izjednačili kompletni prošlosezonski učinak.

Zanimljivo je kako Philadelphiji ide čak i bez najboljeg igrača, ‘rookieja’, Joela Embiida koji je pošteđen zbog blage ozljede koljena. No, trenutno im i nije potreban jer su odličnoj formi, čak je sedam igrača Phile protiv Sacramenta imalo dvoznamenkasti broj poena, a najviše se istaknuo Robert Covington sa 23 poena, deset skokova i četiri bloka. Iza njega slijedi drugi najbolji ‘rookie’ Philadelphije, Dario Šarić.

Hrvatski je košarkaš odigrao još jednu briljantnu partiju za Sixerse i bio je, takoreći, glavna atrakcija na parketu. U 28 minuta Šarić je ubacio 17 poena, šest puta je asistirao i ugrabio je pet skokova. Imao je Šarić sjajan učinak šuta iz igre, čak 8/11, a publiku je oduševljavao asistencijama bez gledanja, “alley-oop” asistencijom, a koševi su samo ulazili.

https://www.youtube.com/watch?v=eaRM4hFSyVY

Uz Šarića i Covingtona, dvocifreni su bili i Okafor, Henderson i Staukas, a McConnel je upisao 11 asistencija. Kod Sacramenta briljirao je DeMarcus Cousins sa 46 poena, 15 skokova i pet asistencija i to za 32 minute na parketu.



Spomenimo kako je Bogdanović bio najefikasniji kod svojeg Brooklyna koji je ponovo poražen. Miami je bio bolji sa 104:96 i time je nastavio svoj sjajan niz od osam pobjeda za redom. Heat su predvodili Goran Dragić sa 20 poena i osam asistencija i Dion Waiters sa 19 poena, devet asistencija i šest skokova. Kod Netsa, koji su upisali 18. poraz iz 19 prošlih utakmica, najbolji je bio Bogdanović sa 16 poena i šest skokova za 31 minutu provedenu na parketu.

https://www.youtube.com/watch?v=mCHU2e-2Po4

Facebook Comments

Loading...
DIJELI