(VIDEO) Šarića jedna utakmica dijeli od velikog uspjeha, Bogdanović nije briljirao u pobjedi, Hezonja i Rudež doživjeli debakl

Facebook: Philadelphia 76ers (Official)

Darija Šarića samo jedna utakmica dijeli od tog uspjeha i to u njegovoj 'rookie' sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Rijetko kojem mladom igraču, pa i onom iskusnom i prekaljenom, uspije odigrati baš se 82 utakmice regularnog dijela NBS sezone. Darija Šarića samo jedna utakmica dijeli od tog uspjeha i to u njegovoj ‘rookie’ sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Šarić je noćas odigrao svoje 24 minute, koliko su mu liječnici kluba propisali da smije igrati zbog lakše ozlijede, u porazu Philadelphije od Indiane 120:111. Šarić nije odigrao baš najbolje, ubacio je 12 koševa uz loš šut 3/10, ali je osvojio šest skokova i podijelio je tri asistencije.

Šarić je odigrao 81. utakmicu ove sezone i u srijedu protiv New Yorka odigrat će i posljednju 82. utakmicu u sezoni, a to je zaista fantastičan uspjeh.

Što se tiče ostalih Hrvata u NBA-u, Bogdanović je u pobjedu Washingtona nad Detroitom 105:101 ugraio devet koševa i četiri skoka u 18 minuta koliko je proveo na parketu. Mario Hezonja i Damjan Rudež doživjeli su težak poraz. Njihov Orlando poražen je od Chicaga sa 122:75, a Hezonja je u 31 minutu ubacio samo sedam koševa uz šut 2/9 i upisao je samo jednu asistenciju, a Rudež je u pet minuta ubacio dva koša.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI