(VIDEO) Schalke zaustavio veliki niz Bayerna, Kramarić sudjelovao u visokoj pobjedi koja Hoffenheim drži u zoni Lige prvaka!

Facebook: Hoffenheim

Hoffenheim se nakon poraza u prošlom kolu oporavio visokom pobjedom nad Mainzom. Nagelsmanova momčad slavila je s 4:0.

U 19. kolu njemačke Bundeslige Bayernu je prekinut sjajan niz od sedam pobjeda u nizu. Zaustavio ih je Schalke i to na njihovoj Allianz Areni. Dobro je otvorio domaćin golom u devetoj minuti, zabio je Lewandowski na asistenciju Vidala, ali je već u 13. minuti Naldo izjednačio. Rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice.


+++++ by arcturusmedia33

Hoffenheim se nakon poraza u prošlom kolu oporavio visokom pobjedom nad Mainzom. Nagelsmanova momčad slavila je s 4:0. Otvorili su rano golijadu, već u petoj minuti zabio je Uth. Bilo je mirno skroz do 81. minute, a onda je Hoffenheim ‘nanjušio krv’. Prvo je Terrazzino zabio, a onda pet minuta kasnije Szalai podiže na 3:0. Konačni rezultat postavio je isti igrač u sudačkoj nadoknadi.


Hof by mohtv

U ostalim utakmicama Koln je svladao Woflsburg s 1:0 golom Modestea iz penala, Hertha je također s minimalnom prednošću svladala Ingolstadt, a strijelac je u prvoj minuti bio Haraguchi. Borussia M. svladala je uvjerljivo Freiburg s 3:0, strijelci su bili Stindl, Raffael i Hermann.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI