(VIDEO) SENZACIONALAN USPJEH HRVATSKOG TENISAČA: Borna Ćorić pomeo prvog tenisača svijeta!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Bilo je to zaista uvjerljivo izdanje hrvatskog tenisača, ali Škot je djelovao zaista nezainteresirano i vidi se kako je ove godine u dosta lošoj formi.

Hrvatski tenisač, Borna Ćorić, svladao je u osmini finala turnira Masters serije u Madridu, prvog igrača svijeta, Škota, Andyja Murraya, s 2:0 u setovima (6:3, 6:3) u meču koji je trajao nešto manje od sat i pol.

Ćorić je odigrao sjajno i uzeo je ukupno četiri breaka, a samo jednom je izgubio svoj servis. Bilo je to zaista uvjerljivo izdanje hrvatskog tenisača, ali Škot je djelovao zaista nezainteresirano i vidi se kako je ove godine u dosta lošoj formi. Ovo je pobjedom izborio meč protiv Thiema koji je svladao Dimitrova s 2:1 u setovima.

Thiem i Ćorić susreli su se ranije ove godine u Miamiju, a 20-godišnji Zagrepčanin bio je bolji od Belgijanca sa 6:1, 7:5. Zanimljivo, Ćorić je u glavni turnir ušao kao ‘sretni gubitnik’ nakon što je poražen u trećem kolu kvalifikacija.

Nakon velike pobjede protiv Murrayja oglasio se i sam Borna na svom Twitter profilu. “Hvala svima na brojnim čestitkama! Nevjerojatan je osjećaj pobijediti igrača broj jedan na svijetu Andyja Murraya. Sljedeći korak je četvrtfinale Madrida”, napisao je Ćorić.

Ćorić i Murray prvi međusobni ogled imali su 2013. godine u Davis Cupu u Umagu. Nakon toga su odigrali još dva meča u 2015. godini. Ćorić je izgubio u Parizu, ali zato bio bolji Dubaiju.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI