(VIDEO) Sergio Ramos poludio nakon utakmice: ‘Rakitića gledate kao legendu, a meni je*ete majku’

Navijači Seville, Biris Norte, koji su inače na glasu kao jedni od najopakijih u Španjolskoj, zapravo nikada nisu oprostili Ramosu što je otišao u redove ljutog rivala.

Španjolski reprezentativac iz redova Real Madrida, Sergio Ramos, posebno će pamtiti gostovnaje u Sevilli u uzvratnu osmine finala Kupa Kralja. Real je uspio iz susreta izaći neporažen golom u posljednjim sekundama utakmice i time si je osigurao novi rekord, odnosno, niz nepobjedivosti od 40 utakmica. No, Ramos taj susret neće pamtiti samo po rekordu već i po žestokom okršaju s navijačima Seville.

Naime, Ramos je prije dolaska u Real bio Sevillin igrač, odnosno ponikao je u tom klubu, štoviše i rođen je u predgrađu toga grada. Navijači Seville, Biris Norte, koji su inače na glasu kao jedni od najopakijih u Španjolskoj, zapravo nikada nisu oprostili Ramosu što je otišao u redove ljutog rivala. No, sve bi to bilo donekle shvatljivo da je Ramos nedavno prešao u Real, ali taj se transfer obavio još davne 2005. godine kada je Ramos bio tek perspektivni klinac. Ipak, Sevillini navijači imaju slonovsko pamćenje.

Vratimo se samom incidentu. Ramos je možda i sam dolio ulje na vatru kada je burno proslavio pogodak u finišu utakmice. Penal je napravljen na Casemiru, a Ramos je tražio da on izvede penal. Izveo je ‘panenku’ i onda je krenuo provocirati navijače na sjeveru pokazujući ime na svojem dresu, a drugim dijelovima stadiona je pljeskao.

Nastao je svopći kaos, a najžešće je reagirala skupina Biris Norte koja je Ramosa vrijeđala kroz cijelu utakmicu. Uslijedile su salve psovki i to onih najžešćih, zvižduka i hukanja, a nakon utakmice cijelu situaciju komentirao je Ramos.

“Znam da nemam poštovanje ovih navijača i ispričao bih se ostalim skupinama koje me nisu vrijeđale za vrijeme utakmice. Od njih tražim oprost, a od onih koji su me vrijeđali i psovali mi majku, ne”, kazao je Ramos.



On pak tvrdi kako njegova proslava nije bila žestoka već da su navijači to sami tako interpretirali. “Ne mogu slaviti gol u svojem gradu. Sevilla ima moje poštovanje, ali ti navijači nemaju. Predsjednik bi trebao nešto poduzeti kako ta navijačka skupina ne bi sramotila ostale”, veli Ramos.

Ramos je na svoju žalost, ipak, naljutio baš sve i navijače i klub. “Ne očekujete valjda da ću razgovarati sa svima jedan na jedan kako bi izgladio situaciju. Ja sam Seviljanac, ali sam i igrač Reala. Želim govoriti na terenu, a ne da sam nakon svake utakmice sa Sevillom glavna vijest u medijima. Kada me pokopaju uz mene će biti zastave Reala i Seville i to se nikada neće promijeniti. Vi to možda ne vidite, ali ja sam se na terenu ispričao. Sevilla će uvijek biti moj dom, ali ne možete biti sretni kada vam je*u majku. Vidio sam kako Rakitića dočekuju kao legendu, kao i Alvesa, a oni čak nisu ni odavde. Jedan moj prijatelj kaže da ih dočekuju kao bogove, a meni je*u majku”, razočarano će Ramos.  

Rakitić je u Sevilli dogurao čak do kapetanske trake što je zaista veliko priznanje, ali za razliku od Ramosa, Ivan je rekao da će se kad tad vratiti u Sevillu i tamo završiti karijeru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI