(VIDEO) SJAJNA PREDSTAVA: Monaco u Dortmundu razmontirao Borussiju, je li uzvrat formalnost?

Facebook: AS Monaco (Official)

Monaco je pobijedio Borussiu Dortmund 3-2 (2-0) načinivši veliki korak prema plasmanu u polufinale. Monaco je pokazao zašto je hit ovosezonske lige prvaka, razigrani rastrčan napravio je Borussiji velike probleme u prvome poluvremenu, U drugome dijelu malo je sustao, no ipak je osigurao trijumf

U sjajnoj nogometnoj predstavi, u prvoj utakmici četvrtfinala nogometne Lige prvaka, odigranoj dan kasnije nakon eksplozije bombi pokraj autobusa njemačkih nogometaša, Monaco je pobijedio Borussiu Dortmund 3-2 (2-0) načinivši veliki korak prema plasmanu u polufinale.
Monaco je pokazao zašto je hit ovosezonske lige prvaka, razigrani rastrčan napravio je Borussiji velike probleme u prvome poluvremenu, U drugome dijelu malo je sustao, no ipak je osigurao pobjedu.
Gosti su prvu priliku, i to najbolju moguću, imali u 17. minuti kada je Kylian Mbappe izborio kazneni udarac. Međutim, Fabinho je promašio… Ipak, samo dvije minute kasnije momčad iz Kneževine je povela i to nakon zaleđa. Lemar je ubacio s krila, a Mbappe zabio za 1-0. U 35. minuti gosti su stigli do drugog pogotka nakon slabe reakcije domaćeg braniča Svena Bendera. Raggi je uputio centaršut s lijevog boka, a Bender se bacio i glavom zakucao loptu u vlastitu mrežu.
Borussia je u drugome dijelu krenula riskantno i u 57. minuti je smanjila rezultat, strijelac je bio Dembele. Potom je uslijedila prava kanonada ispred hrvatskog vratara Subašića na golu Monaca, no gol je dala gostujuća momčad, za 3-1 vodstvo. Mbappe je ukrao loptu i krasno poentirao. Pet minuta prije kraja utakmice Kagawa je vratio nadu Borussiji smanjivši na 2-3.
Uzvratni utakmica igrat će se 19. travnja u Monacu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI