(VIDEO) SKANDAL U BELGIJSKOJ LIGI: Policija ispitivala igrače zbog namještanja, srpski nogometaš zabio sumnjiv autogol?!

Ono što je zanimljivo, drugi gol na utakmici postigao je srpski nogometaš Vladimir Kovačević tako što je poslao loptu u svoju mrežu.

Svega par dana nakon utakmice belgijskih prvoligaša Kortijka i Mouscrona (0:2) na stadion je upala policija i ispitala sve domaće igrače i predsjednika kluba zbog sumnji u namještanje. Mouscronu je trebala pobjeda za ostanak u ligi, a do pobjede su došli neočekivano lako i to u gostima protiv momčadi koja nije imala imperativ pobjede.

Ono što je zanimljivo, drugi gol na utakmici postigao je srpski nogometaš Vladimir Kovačević tako što je poslao loptu u svoju mrežu. Nakon utakmice Westerlo, koji se bori s Mouscronom za opstanak, je iznio optužbe, a policija je pokrenula istragu, koja za sada još nije službena, prenose belgijski mediji.

Cijeli slučaj komentirao je, za sada samo tragičar utakmice, Kovačević. “Riječ je o nesretnom slučaju, pa svi mogu tako pogriješiti. Može mi se to dogodili opet i još tisuću puta. Htio sam da naša momčad pobijedi, ali ispalo je drugačije”, izjavio je Kovačević i demantirao da je razgovarao s policijom.

Ipak, iz kluba su za belgijske medije potvrdili kako je policija bila na stadionu, ali kako nije bilo razgovora o namještanju, odnosno, demantirali su tvrdnje o namještanju.

https://www.youtube.com/watch?v=hOnbRZgYYSI



Facebook Comments

Loading...
DIJELI