(VIDEO) SNIMKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Divljačkim startom slomio nogu kapetanu Irske, igrači oko njega plakali

Jedino je sigurno, za njega je ova sezona gotova...

Velšanin Neil Taylor brutalno je startao na kapetana Irske Seamusa Colemana. Irska je u Dublinu ugostila Wales u kvalifikacijama za SP, susret je završio bez golova, ali obilježen je divljačkim startom velškog nogomeaša na kapetanu Irske.

Talijanski sudac Nicoka Rizzoli pokazao je Tayloru crveni karton, ali čeka njega još veća kazna zbog ovog. Ovim je startom Colemanu mogao okončati karijeru, odnosno još se niti ne zna kada će se irski nogometaš vratiti. Jedino je sigurno, za njega je ova sezona gotova.

“Teško je govoriti i bilo čemu nakon ovoga. Sada smo svi uz našeg kapetana. Vratit će se on još jači”, kazao je John O’Shea. Prizor je bio zaista mučan, a Colemanov suigrač Long instiktivno je dobro reagirao kada je zagrlio Seamusa da ne gleda u nogu koja je visila na pola. “Probao sam ga utješiti na terenu. Jako ga boli i teška je ozljeda. Svi volimo Seamusa i teško nam ga je gledati ovako, ali vratit će se on jači”, kazao je Shane Long.  



Colemana su prevezli u bolnicu gdje ga čeka operacija.

“Najvažnije je da se Seamus oporavi, rekli su nam da baš i nije dobro i jako nam je žao. Taylor nije takav tip igrača, razočaran je. I sam je imao tešku ozljedu u kraijeri”, komenitro je izbornik Walesa, Chris Coleman.

Irski izbornik nije imao dobre vijesti. “Riječ je ipak o teškom prijelomu. Seamus je veliki igrač i ovo je silan gubitak za nas i za Everton. Nisam vidio start, ali čim sam vidio njega kako se drži za nogu znao sam da nije dobro”, kazao je Martin O’Neill.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI