(VIDEO) ŠOKOVI NA CAMP NOU: Barcelona jedva izborila finale, sudac se razmahao kartonima i teško oštetio Atletico

Facebook: Atletico de Madrid (Official)

Bila je to zaista luda utakmica u kojoj su podijeljena tri crvena kartona, a o sucu će se itekako pričati.

Nogometaši Barcelone plasirali su se u finale Kupa Kralja, ali jedva. Rezultat na Camp Nou završio je bez pobjednika, 1:1, ali ukupnu pobjedu odnijela je Barcelona s rezultatom 3:2 i time si osigurala borbu za naslov. Bila je to zaista luda utakmica u kojoj su podijeljena tri crvena kartona, a o sucu će se itekako pričati.

Barcelona je stigla do vodstva u 43. minuti nakon što je Moya kratko izbio loptu nakon udarca Lea Messija sa ruba kaznenog prostora, na tu je loptu natrčao Luis Suarez i ugurao ju je u mrežu pored nemoćnog vratara Atletica.

U 57. minuti Barcelona ostaje s desetoricom na terenu, Sergi Roberto dobio je drugi žuti karton, ali brojčana prednost madridske momčadi trajala je samo 12 minuta jer je u 69. minuti Belgijanac, Yannick Carrasco zaradio drugi žuti.

U 80. minuti Francuz Kevin Gameiro, izborio je i onda promašio penal. Ipak tri minute kasnije iskupio se golom za 1:1 nakon odličnog dodavanja Antoinea Griezmanna. U 90. minuti sudac opet kažnjava Barcelonu, sudac Manzano je u svega tri minute razmaka pokazao dva žuta kartona Luisu Suarezu.

Barcelona je teško disala prosljednjih minuta, ali obrana je uspjela zadržati rezultat koji je odveo Katalonce u finale Kupa Kralja.



E sada, valja naglasiti kako ishod nije nužno morao biti ovakav. Jedan detalj s utakmice zasigurno će ostaviti repove. Naime, u 59. minuti Antoineu Griezmannu poništen je čisti pogodak, sudac je mahao zaleđe, ali usporena snimka kaže kako je bio u krivu. Da je taj gol priznat i Atletico bi imao produžetke i prednost igrača više, no, što bi bilo kad bi bilo.


Antoine Griezmann Disallowed Goal by videosansebastian

Barcu u finalu čeka bolji iz ogleda Alavesa i Celte, prvi ogled završio je 0:0, a uzvrat je na rasproedu u srijedu (danas) u 21 sat.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI