(VIDEO) SPEKTAKULARNA BORBA DVOJICE VELIKANA: Okršaj Furyja i Wildera pamtit ćemo desetljećima

screenshot

Deontay Wilder u Los Angelesu je branio WBC pojas protiv Tysona Furyja, a dvojica boraca pružila su toliko dobru predstavu da se čak ni suci nisu mogli odličiti tko je pobjednik te su borbu proglasili nerješenom.

Wilder je dobro krenuo u meč i odmah je Furyju zadao nekoliko snažnih udaraca, ali mu je on vratio u posljednjim sekundama prve runde i pošteno ga uzdrmao. Ponovo je u drugoj rundi briljirao Wilder i činio se puno opasniji, ali od treće runde krenuo je dominirati fantatični Fury i to serijom udaraca. Wilder se dobro držao iako se činilo da bi Fury mogao završiti meč u četvrtoj rundi. Već u petoj rundi, Wilder je malo došao k sebi te je krenuo vraćati Furyju.

Fury kao da je nakon svake runde slavio pobjedu, naime, hodao e s podignuto rukom kada je išao prema svome kutu, čime je pokazivao da je bolji. I bio je u pravu. Gotovo cijeli meč otišao je u njegovu korist. Ipak, planove mu je pomrsio Wilder, koji ga je pošteno zakačio u devetoj rundi i pokazao zašto ima skor od 40-0. Fury je u jednom trenutku završio na podu, sudac je krenuo brojati, ali Britanac je vrlo brzo digao.

Fury je u desetoj rundi ponovo bio na korak od poraza, ali nije se dao. Posljednja runda, pak, bila je najbolji pokazat da se radi o jednom od najboljih mečeva u povijesti.

Fury se u 12. rundi stropoštao na pod nakon jednog Wilderovog udarca, koji je bio i potez meča, ali ponovo se uspio dići, isko mu je sudac već krenuo brojati. Da stvar bude još bolja, čak je i nakon toga uspio uputiti još nekoliko udaraca prema Wilderu, ali meč je završio, a suci su odlučili da je nerješeno.



Wilder je prije ove borbe imao učinak od 40-0 uz 38 nokauta, dok je Fury imao učinak 27-0 uz 19 nokauta i 20 kilograma više od svog protivnika.

https://twitter.com/twitter/statuses/1069108706686763008

Facebook Comments

Loading...
DIJELI