(VIDEO) ŠTO JE OVO, HAKL NA ŠKOLSKOM? Zajedno vrijede 700 milijuna eura, a danas im se smije cijela Engleska

Vrijednost momčadi Man Uniteda procijenjena je na 497 milijuna eura, a ona Leicestera na 212 milijuna eura, a prema mnogima je Premiership najkvalitetnija, odnosno, najbolja liga na svijetu.

U 24. kolu engleskog Premiershipa, Manchester United slavio je s uvjerljivih 3:0 protiv aktualnog prvaka Leicestera. Nije bilo pretjerano napeto i već koncem prvog dijela i početkom drugog United je sve riješio golovima Mkhitaryana (42′), Ibrahimovića (44′) i Mate (49′). Mourinho je tako stigao do 15. uzastopne utakmice bez poraza u Premiershipu, a aktualnom prvaku lige ove sezone suđena je borba za opstanak kao i grozna statistika. U posljednje četiri utakmice upisuju samo poraze, već pet utakmice nisu zabili gol, a nalaze se na 16. mjestu s tek 21 bodom.

Ipak, utakmicu je obilježila i jedna poprilično neobična, odnosno, amaterska situacija. Detalj se dogodio nešto prije prvog pogotka Crvenih vragova, a engleski mediji proglasili su ovu situaciju kao “najgorih 40 sekundi nogomete ove sezone”.

Obje momčadi su pokušavale panično izbiti loptu i to nekoliko puta, ali nikako im nije uspijevalo. Vrijednost momčadi Man Uniteda procijenjena je na 497 milijuna eura, a ona Leicestera na 212 milijuna eura, a prema mnogima je Premiership najkvalitetnija, odnosno, najbolja liga na svijetu. No, očito se i najboljima događa da usred visokoprofesionalne nogometne utakmice odigraju amaterski hakl sa školskih igrališta.

 

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI