(VIDEO) SVI PRIČAJU O PENALIMA, A ŠTO JE S OVIM GREŠKAMA? Igrač Barcelone priznao da je PSG brutalno oštećen, evo i dokaza

Posvetimo se situacijama koje su sudački eksperti uglavnom izostavili iz svojih analiza. Kako objasniti situaciju u kojoj Neymar dobija samo žuti karton za udaranje Marquinhosa s leđa i priznanja Javiera Mascherana da je PSG oštećen za čisti penal nakon njegova prekršaja nad Di Marijom u 85. minuti?

Barcelona je ispisala povijest sjajnim preokretom protiv PSG-a u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Katalonci su u ludoj završnici uspjeli nadoknaditi zaostatak od četiri gola iz prvog ogleda i na kraju su slavili sa 6:1.

PSG je odigrao lošu i sramotnu utakmicu i to nije sporno, došli su se braniti protiv Barcelone i to na Camp Nouu, grotlu od sto tisuća ljudi. Na koncu, možda i jesu zasluženo ispali s tako siromašnom i neprepoznatljivom predstavom, ali utakmica je ipak ostavila dosta repova koji tvrde upravo suprotno. Njihovo blijedo izdanje ne opravdava činjenicu da je sudac zapravo donio prolaz Barceloni.

Pod upitom su se našla dva penala za Barcelonu koja su prema svemu sudeći loše dosuđena jer u oba slučaja igrači Barcelone su teatralno pali. Kod prvog penala kontakt je bio nenamjeran nogometaš PSG-a se poskliznuo, a Neymar je pao preko njega, dok je kod drugog penala branič PSG-a jedva dotaknuo Suareza koji se potom bacio kao da ga je ovaj, u najmanju ruku, nokautirao.

No, ostavimo se sada tih penala, ionako su već prožvakani i posvetimo se situacijama koje su sudački eksperti uglavnom izostavili iz svojih analiza. Kako objasniti situaciju u kojoj Neymar dobija samo žuti karton za udaranje Marquinhosa s leđa i priznanja Javiera Mascherana da je PSG oštećen za čisti penal nakon njegova prekršaja nad Di Marijom u 85. minuti?

Igrala se 85. minuta, Di Maria je kod 3:1 rezultata za Barcelonu izbio sam pred Ter Stegena. Imao je situaciju jedan na jedan, ali je pucao pored vrata i ostalo ležati na terenu držeći se za nogu. Režiser je nekim čudom zaboravio pokazati usprenu snimku ove situacije pa je ostalo nejasno što se zapravo dogodilo, ali ni sudački ekspert Mateo Beusan nije se trudio spomenuti ovaj detalj. Naime, Mascherano je uklizao Di Mariji i udario ga u nogu u trenutku šuta, a to je i sam nogometaš priznao nakon utakmice.



 

“Da, napravio sam prekršaj na Di Mariji, ali to nije razlog zbog kojeg smo prošli PSG”, ispalio je Mascherano nakon utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=TG13ByXw8RI

Što se tiče Neymarova prekršaja situacija je i više nego jasna, a vi prosudite je li ovo namjerno udaranje igrača, za što se dobija crveni karton.


Neymar’s Off The Ball Kick On Marquinhos! by jason-pitt1

Facebook Comments

Loading...
DIJELI