(VIDEO) U ZORANOVOM SINU KRIJE SE VELIKI TALENT: ‘Prilično skroman i osjeća nelagodu kad se spominje da mu je tata predsjednik države’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Mladi Marko Milanović, sin hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, čini se neće očevim stopama, već se otisnuo u hrvačke vode te je već s 18 godina prebačen u najtežu kategoriju.

Božo Starčević, hrvatski olimpijski hrvač je rekao: “S obzirom na to da on s 18 godina ima 104 kilograma, odlučili smo da ih više neće skidati na 97 kilograma i da će nastupati u kategoriji do 130 kg”.

“Ja sam Marku klupski trener, a u ovoj fazi razvoja hrvača klupski treninzi su najvažniji. Posebice ako imate dobrog sparing-partnera, a Marko to u našem teškašu Koščeviću doista ima. Ako ste dobri, kasnije ste vrlo često u reprezentaciji, a njegovi reprezentativni treneri su braća Žugaj, Neven i Nenad,” rekao je Starčević za Večernji list.

Naš proslavljeni hrvač je objasnio: “U kategoriji do 55 kilograma vi možete biti medaljaš već s 20 godina, ali u kategoriji do 130 kg s 20 godina ste još beba”.



Prije godinu i pol dana Marko je sa 16 godina osvojio jaki turnir u Zagrebu u kategoriji do 92 kilograma.

“Ne želimo mu stvarati pritisak, ali dečko je stvarno na mjestu. Prilično je skroman i dosta mu je neugodno kad se spominje da mu je tata predsjednik države,” zaključio je tada Starčević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI