(VIDEO) UTRKA Dinamo i dalje puše za vrat Rijeci, u Splitu pobijedio golom Hodžića

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo u ovome trenutku ima samo bod manje od prvoplasirane Rijeke koja sutra (subota) u 17 sati na svom terenu dočekuje Hajduk

Nogometaši Dinama i dalje su u utrci za Rijekom u borbi za naslov prvaka, u dvoboju 33. kola nogometaši trenera Peteva pobijedili su Split s 1-0, pogodak odluke postigao je Hodžić u 52. minuti. Dinamo je, inače, dominirao, stvorio veliki broj prigoda koje je propuštao udarcima u vratnicu ili pokraj gola…
U prvome dijelu dominacija Dinama nije urodila plodom i u početku nastavka u jednom od rijetkih iskoračaja Splita prema naprijed mogao se dogoditi i pogodak za domaće, Mikulić je bio nesretan., pogodio je vratnicu.
Odmah potom Split je kažnjen za promašaj. Akciju Dinama začeo je Pivarić, nastavio proigravanjem Guilherme a završio efektno Hodžić, za 1-0 Dinama.
Samo koju minutu kasnije vratar Duka skreće udarac Guilherma u vratnicu.
Dinamo je potom postavio opreznije i sačuvao prednost.
Dinamo u ovome trenutku ima samo bod manje od prvoplasirane Rijeke koja sutra (subota) u 17 sati na svom terenu dočekuje Hajduk.
Nogometaši Cibalije svladali su u Puli Istru 1961. s 2-1 (Mitrevski 31, Pervan 60, Baša 71) i izjednačila se na dnu ljestvice sa Splitom, oba kluba imaju 19 bodova. Posljednji ispada direktno iz lige, pretposljednji igra dokvalifikacije s drugoplasiranom iz Druge lige.

https://www.youtube.com/watch?v=IRnWM7NAaJM

Facebook Comments

Loading...
DIJELI