(VIDEO) VELIKA TUGA U ENGLESKOJ: Na treningu Tottenhama iznenada preminuo bivši reprezentativac i vlasnik pogotka godine

Facebook: Tottenham Hotspurs(Official)/Photo: Dan Mullan

Klupsku karijeru započeo je u WBA-u 1989. godine, ali proslavio se u Aston Villi za koju je igrao devet godina, od 1991. do 2000. godine. Potom je prešao za rekordan iznos od osam milijuna funti u Middlesbrough u kojem se zadržao šest godina.

Engleski nogometni svijet zavijen je u crno nakon iznenadne smrti bivšeg reprezentativca engleske, 44-godišnjeg Ugoa Ehiogua. Nekadašnji branič Aston Ville i Middlesbrougha preminuo je u petak ujutro nakon što je pretrpio jak srčani udar na jučerašnjem treningu Tottenhama gdje je radio kao trener momčadi do 23 godine.

Ehiogu je odigrao svega četiri puta za englesku reprezentaciju, ali postigao je jedan gol. Klupsku karijeru započeo je u WBA-u 1989. godine, ali proslavio se u Aston Villi za koju je igrao devet godina, od 1991. do 2000. godine. Potom je prešao za rekordan iznos od osam milijuna funti u Middlesbrough u kojem se zadržao šest godina. S Aston Villom je osvoji dva Liga kupa (1994., 1996.), a s Middlesbroughom jedan, 2004. godine. Kratko je igrao za Glasgow Rangers, Leeds, Sheffield United.

Spomenimo kako će Uga posebno pamtiti Rangers za koji je postigao gol godine u Škotskoj. Bilo je to u najvećem derbiju škotske lige protiv Celtica, a Ehiogu je postigao gol godine udarcem preko glave.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI